Fantastens drag för att få hem Nyman

Här är Jörgen Löwenfeldts drag för att få Eintracht Braunschweig att svettas. "Jag hoppas att deras fokus går från självsäkerhet till nervositet", säger IFK-fantasten.

22 augusti 2018 17:41

Flytta hem eller inte?

Det råder inga tvivel vad IFK Norrköpings fans vill och drömmer om.

De vill se Christoffer Nyman göra en Alexander Fransson och skriva på för "Peking" igen men Eintracht Braunschweigs prislapp är för stor.

Jörgen Löwenfeldt, grundare till forumet Gnällbänken, noterade att det återstår mindre än ett år på "Tottes" kontrakt i Tyskland och fick en idé.

LÄS MER: "Han gav fansen en röst"

– Tiden går. Det är bara tio månader kvar. Det skulle vara spännande att skifta fokus, tänkte jag. Att få Braunschweig att inse i stället för att få 25 miljoner, eller vad de nu vill ha, kan Totte snart gå gratis, säger Löwenfeldt.

En nedräkning med rubriken "Day´suntilwe get Christoffer Nyman for free" tickar på.

LÄS MER: "Betalade in 3 500 kronor, medlemskap för de tio kommande åren"

– Jag vill få Braunschweig att svettas lite. Jag hoppas att deras fokus går från självsäkerhet till nervositet. Men ta det som en klackspark. Jag såg att det fanns en tjänst och satte ihop det här på en minut, fortsätter Löwenfeldt.

Har du fått någon feedback?

– Jag såg att någon hade tipsat Braunschweig i alla fall.

Christoffer Nyman har synts i Norrköping den senaste tiden och håller på att rehaba efter en tuff skadeperiod.

När Sporten pratade med honom i samband med IFK:s träning i veckan var anfallaren fåordig om sin framtid.

Jag kan tyvärr inte säga så mycket just nu, men jag ska tillbaka till Tyskland redan under dagen här, sa han.

Jörgen Löwenfeldt om utsikten att få se Nyman i IFK igen:

– Om han kommer innan juni 2019 vet bara Christoffer själv. Om det bara var upp till det sportsliga och ekonomiska tror jag IFK är chanslösa. Nyman är för bra för allsvenskan. Det handlar om vad han själv vill. Det kan hända saker i andra länder innan fönstret stänger. Man kan inte förvänta sig att en landslagsmässig spelare som Nyman ska gå till IFK när han i princip är i toppen av sin karriär, men om det sker vore det fantastiskt. Det är allas drömvärvning i Norrköping, säger Jörgen Löwenfeldt.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
David Iwung