En distinkt träff med höger insida. Bollen vred sig i en vid båge över målvakten och sänkte sig in i bortre krysset.

– Jag fick en passning av "Nicke" (Söderberg) i en omställning, flyttade bollen åt höger och så sköt jag. Det är faktiskt specialaren. Jag har ett sätt att skjuta så bollen brukar wobbla, nu vet jag inte hur den gick. Det viktigaste är att den hamnade i nät. Det var fint faktiskt, tyckte Antonios efter matchen när lagkompisarna klappade om den leende målskytten.

Tränaren Kim Hellberg vara inte det minsta förvånad.

Artikelbild

| Jakob Lindahl.

– Det ser ut så där när han skjuter. Det är inga konstigheter. Jag har sett det förr, hur många gånger som helst på träningen. Han skjuter fantastiskt bra, sa Hellberg med ett skratt.

På de fyra matcherna hittills har Antonios producerat fem poäng, varav två mål.

I första halvleken hade Sylvia mycket boll men hittade inte fram med sista passningarna genom Bissarnas samlade försvar.

– Vi pratade om det i pausen och lyckades göra det bättre.

Artikelbild

| Antonios Badhke.

På tre minuter bröts måltorkan med två snabba. Först Felix Bengtssons efter väggspel med Manasse Kusu och sedan Daniel Anderssons kraftfulla nick på Antonios hörna.

Det här var Sylvias andra raka seger, efter de två inledande förlusterna i division 1 norra. Nykomlingen har gjort sex mål på de två senaste matcherna.

Artikelbild

| Antonios Badhke.

– Det var helt fantastiskt i dag. Vi är det bättre laget genom hela matchen. Vi är för jäkla bra med bollen och vågar trycka på. Det var klass. Energimässigt är det utklassning. Det är toppklass. Då kan den här gruppen göra vad som helst. Det är klart att jag är lite överraskad att det gått fortare än jag trott, sa Hellberg lyriskt om sitt unga lag.

Antonios Badhke var inne på samma linje om spelet i ettan.

Artikelbild

| Theodore Rask.

– Viss skillnad. Egentligen är det mest det fysiska, men det kompenserar vi med att vara så pass tekniska och bra med fötterna. När vi spelar som vi vill då vinner vi matcherna.

I 70:e minuten kom Carl Björk in för första matchen efter sin fraktur i högerfoten. Anmärkningsvärt var att tränaren Kim Hellberg bytte ut alla sina målskyttar.

– Vi har så många spelare som är bra. Det är jämnt, sa Kim.

Planens dominant var Hampus Näsström med bra passningsspel och framför allt kraft och fysik i närkamperna.

– Han har aldrig spelat mittfältare i hela sitt liv, nu har han gjort det i våra matcher hittills. Han imponerade.

Målen: 1–0 (53) Felix Bengtsson, 2–0 (56) Daniel Andersson, 3–0 (77) Antonios Badhke.

Varningar, Sylvia: Hadar Sundberg, Manasse Kusu, Hampus Näström. Nyköping: Jakob Bergman.

Publik: 198.