Klart: General Managern lämnar LHC

Det blev inte många månader för Josef Nilsson i Linköping HC. Damlagets General Manager lämnar sin post med omedelbar verkan. "Jag hoppas återkomma till LHC i framtiden", säger han till LHC:s hemsida.

13 augusti 2019 15:33

LÄS MER: LHC-tränarens svar på den heta frågan

LÄS MER: Damtränaren gästade herrarnas träning

Josef Nilsson tog över efter Kim Martin Hasson tidigt i våras, men har nu alltså beslutat sig för att lämna uppdraget.

– Det känns väldigt tråkigt att lämna med tanke på att vi inlett något väldigt spännande inför den kommande säsongen. Men jag har inte lyckats få ihop livspusslet med studier och arbete, vilket gör att jag måste ta till åtgärder. Med det sagt så hoppas jag att jag kan återkomma till LHC i framtiden, säger Josef Nilsson till LHC:s hemsida.

25-åringen har haft ansvar för att värva spelare inför den kommande säsongen. Nu tas det sportsliga ansvaret över av Kim Martin Hasson och damtränaren Madeleine Östling som kommer att dela på jobbet.

– Vi vet att Madeleine och Kim har det som krävs och den rutinen som erfordras för att vi inte ska tappa mark mot våra konkurrenter. Vi kommer att hjälpa och stötta Kim så att hon också kan fortsätta med sitt mycket goda arbete som ambassadör för ”Tillsammans”-projektet, säger Anders Bouvin, tillförordnad klubbdirektör i LHC.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Claes Nilsson