”I väntan på vadå?” är namnet på årets skrattfest i två akter med paus i halvtid och som bjuder på fartfyllda danser, sång och sketcher. Bland numren finns titlar som Bondesommar, Sparbankstorget, Dans på hemmet, Var ligger Grännäs, Fästingtangon, Artister vi minns.

Inslaget Eftersnack med politiken är träffsäkert inprickat, likaså att låta kända Lindgrenfigurer åldras, som Ronja, Emil, Pippi, Karlsson på taket. Sketchen Teaterbesöket med översättning från engelska till svenska river ner skrattsalvor men överhuvudtaget håller revyn ett jämnt tempo.

Ett närmast givet inslag är Bonde söker fru efter tv-serien med anknytning till Valdemarsvik genom Susanna Karlsson, ”showbonden” i Stjärneberg, som hittade sin Hannes Haraldsson i programmet, showartist även han och båda medverkar i revyn. Konstateras kan därmed att inte bara Susanna gjort ett kap med hjälp av tv-serien, det har Nöjeskarusellen också.

Artikelbild

| Nyårsrevyn I väntan på vadå, har dragit igång med dundersuccé i Valdemarsviks Folkets hus.

Ensemblen består av Mimmi Trysberg, Camilla Andersson, Jesper Juhlin, Jörgen Malmström, Marcus Fyrberg, Susanna Karlsson, Hannes Haraldsson, Rosita Holmberg, Mirjam Jonsson, Clara Turdén och Carina Perenkranz som också är producent och regissör tillsammans med Marcus Fyrberg.

Texter: Greger Magnusson, Marcus Fyrberg, Olov Trysberg, Ida Trysberg, Carina Perenkranz, Camilla Andersson, Göran Trysberg, Lasse Berghagen.

Koreografi: Susanna Karlsson/ Marcus Fyrberg.