Arrangören Titanix med Stefan Rolf, Jerry Rolf, Henry Kieksi, Magnus Löfving och sångerskan Maria Rolf, ett av landets bästa dansband, har lyckats skapa ett arrangemang med en mix av allsång och underhållning som i fyra måndagskvällar lockat storpublik.

– Det har varit mycket jobb men det är så roligt så det är värt varenda minut, sade Maria Rolf, också allsångsledare.

Stjärnartist var Magnus Carlsson, aktuell med turnén Diggiloo, som bjöd på fartiga sångnummer och verkligen fick publiken med sig.

Artikelbild

| Dansbandsdrottningar. Erica Sjöström och Maria Rolf framförde en specialskriven låt.

Men här var också dansbandsdrottningen Erica Sjöström från dansbandet Drifters som tillsammans med Maria Rolf sjöng I love you baby, som de tidigare framfört i Bingolotto i juni.

Jawas orkester med Anders Björk, Sören Jonsson, Mats Andersson, Lennart Karlsson, Per-Inge Jakobsson och Benny Pfeiffer, återuppstod för en kväll och har fortfarande greppet om publiken.

Men det finns också många lokala förmågor som fått sin plats i programmet. Finalkvällen bjöd den lovande unga förmågan Jacob Stenberg, 16 år, publiken på sång och gitarrspel. Ett annat uppskattat inslag, som alltid, var Madeléne och Bengt-Otto Ottosson sång och musik.

Företagare har fått berätta om sina verksamheter, den här gången paret Rembrandt och Annelie Noort som driver Grännäs och Yxningens campingplatser och intervjuades av Maria Rolf.

Artikelbild

| Från Diggiloo till Valdemarsvik. Magnus Carlsson sprang också ut och sjöng med publiken.

Thomas Ekh från turistbyrån berättade vad som var på gång framöver.

Evenemanget har fri entré genom huvudsponsorerna Valdemarsviks kommun och Valdemarsviks sparbank, men också en rad företagare.