Nu ska Idrottsgalans vinnare utses

Snart är det dags att prisa och hylla profiler inom Norrköpings idrottsliv.

19 oktober 2018 10:00

Torsdagen den 24 januari är det återigen dags att hylla ett spännande idrottsår.
Då går Idrottsgalan i Norrköping av stapeln för den femte gången.

Läsarna på NT hade fram till den 15 november chansen att nominera sina favoriter – och samtidigt få chansen att vinna två biljetter till galan!
Kravet för att nominera någon var att den personen ska bo i och/eller tävla för en förening i NT:s spridningsområde. Föreningar ska vara anslutna till Riksidrottsförbundet.

Här är de kategorier som gick att nominera till:

Årets Kvinnliga Idrottare
Priset går till den kvinna som svarat för den bästa insatsen under 2018.

Årets Manlige Idrottare
Priset går till den kvinna som svarat för den bästa insatsen under 2018.

Årets Förening
Vilken förening har lyckats bäst under 2018? Priset går till den förening som varit framgångsrik och svarat för bra insatser inom barn-, ungdoms- och vuxenidrott.

Årets Prestation
Vem lyckades vända ett hopplöst läge till seger? Vilka satsade allt och lyckades? Det finns massor prestationer som förtjänar att uppmärksammas och hyllas lite extra.

Årets Genombrott
Vem har gjort det oväntade under 2018? Priset går till en person eller till ett lag som svarat för det överraskande och tagit sin idrott eller sitt ledarskap till en ny nivå.

Årets Unga Ledare
Vem är bara i början av sin långa, framgångsrika karriär? Kanske tränar ledaren ett ungdomslag? Kanske styr ledaren över hela ungdomsverksamheten? Priset tilldelas en ledare under 25 år.

Årets Eldsjäl
Vem är din förenings stora hjärta? Det vimlar av personer som sätter sin arena, sin förening eller sitt lag i första hand och gör så att vardagen fungerar.

Fyll i formuläret här nedan med dina nomineringar och en kort beskrivning av varför du vill nominera den här personen/föreningen/laget.

Efter den 15 november stängdes möjligheten att skicka in nomineringar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!