Swingersklubben öppnade dörrarna

Den här helgen öppnade Club Adam och Eva i Norrköping dörrarna för par som är intresserade av medlemsskap i swingersklubben.

25 januari 1916 10:12

Det senaste året har klubbägaren Christian Haag investerat stort i de nya lokalerna och det är en stolt entreprenör som visar NT runt i lokalerna.

– Det här är en av Europas finaste klubbar och vi är väldigt stolta, säger Christian Haag. Vi har närmare 2000 medlemmar men har plats för fler och det var därför vi öppnade våra dörrar den här helgen.

Christian Haag driver klubben med sin partner Anna Rosmark och idag kan gästerna umgås på 400 kvadratmeter i nio olika lekrum.

– Det här handlar inte bara om sex utan jag vill mer kalla det en livsstil, säger Anna Rosmark. Vi lockar publik i olika åldrar och arrangerar ofta temakvällar.

Klubben välkomnar främst par men ibland är även singelmän och singelkvinnor välkomna. Singelmän får föranmäla sig och blir intervjuade innan de ges tillträde för klubben har ett fokus på att alla kvinnor ska ha en bra klubbmiljö.

– Vi sprider information om oss bland annat på sociala medier och idag kommer gäster från hela Skandinavien, säger Christian Haag.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!