Premiär för mässan för kropp och själ

Den första Hälsomässan i Norrköping på tio år blev mycket lyckad. Norrköpingsbor och även andra strömmade in hela lördagen till Mässhallen.

23 september 2017 19:44

Norrköpingsparet Richard och Maria Lehtonen satsade för första men inte sista gången på att ge Norrköping en mässa, som handlar såväl om kropp och själ som om god hälsa.

– Det här är helt underbart. Vi har fått ett fantastiskt gensvar. Vi har saknat en sådan här mässa i Norrköping, säger Maria Lehtonen.

– Vi tycker det är en härlig stad och en stor stad och vi hade ingen mässa, säger Maria och bestämde sig för att ändra på den saken.

Till den här mässan hade över 100 utställare anmält sig. Ett 30-tal hamnade på reservlistan, då det bara fanns plats för 75 utställare.

Det var en mässa som bjöd på det mesta inom sitt område.

Förskolläraren Fabian Anderstof från Huskvarna passade på att få sitt tidigare liv kartlagt. Han tyckte det var lite motsägelsefullt att få veta att han varit militär i ett tidigare liv.

Annette Bley från Norrköping kopplade av med reikimassage.

–  Det är hälsosamt och jag tycker om att ta emot energier och att pröva nya behandlingar som man mår bra av.

Mats Blomqvist hade rest från Södertälje enbart för att vara med på mässan.

– Jag är intresserad av det mesta på den här mässan.

Han passade på att få veta lite mer om sig själv och sin framtid då han spåddes i tarotkort av Katarina Lövelius, medium från Köping.

Andra besökare provade mineralanalys, hypnosterapi, healing eller något annat. Många av utställarna visade också upp sina sortiment av diverse hälsofrämjande produkter, allt från honung och kosttillskott till stenar, kristaller och yogamattor.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa