Norrköpingsparet Richard och Maria Lehtonen satsade för första men inte sista gången på att ge Norrköping en mässa, som handlar såväl om kropp och själ som om god hälsa.

– Det här är helt underbart. Vi har fått ett fantastiskt gensvar. Vi har saknat en sådan här mässa i Norrköping, säger Maria Lehtonen.

– Vi tycker det är en härlig stad och en stor stad och vi hade ingen mässa, säger Maria och bestämde sig för att ändra på den saken.

Artikelbild

| Tarotkort. Mediumet Katarina Lövelius berättade med hjälp av korten vad Mats Blomqvist varit med om och kommer att få uppleva. – Mycket stämde, säger Mats.

Till den här mässan hade över 100 utställare anmält sig. Ett 30-tal hamnade på reservlistan, då det bara fanns plats för 75 utställare.

Det var en mässa som bjöd på det mesta inom sitt område.

Förskolläraren Fabian Anderstof från Huskvarna passade på att få sitt tidigare liv kartlagt. Han tyckte det var lite motsägelsefullt att få veta att han varit militär i ett tidigare liv.

Annette Bley från Norrköping kopplade av med reikimassage.

Artikelbild

| Färggrant. Cala Trygg från Lotorp väver yogamattor. – De är bra för chakrabalansering och ger bra balans i kroppen, säger hon.

–  Det är hälsosamt och jag tycker om att ta emot energier och att pröva nya behandlingar som man mår bra av.

Mats Blomqvist hade rest från Södertälje enbart för att vara med på mässan.

Artikelbild

| Massage. Anette Bley gillar att pröva på lite nytt så hon passade på att få reikimassage av Sebastian Micu.

– Jag är intresserad av det mesta på den här mässan.

Han passade på att få veta lite mer om sig själv och sin framtid då han spåddes i tarotkort av Katarina Lövelius, medium från Köping.

Artikelbild

| Tidigare liv. Fabian Anderstof från Huskvarna var lite nyfiken på om han levt tidigare och vad han då var för någon. Lite överraskande för honom sa joakim Strömber att han varit militär.

Andra besökare provade mineralanalys, hypnosterapi, healing eller något annat. Många av utställarna visade också upp sina sortiment av diverse hälsofrämjande produkter, allt från honung och kosttillskott till stenar, kristaller och yogamattor.