Norrköpingsbo vann miljonvinst på Lotto

En Norrköpingsbo i 35-årsåldern har kammat hem en miljonvinst på Lotto. "Det betyder hur mycket som helst", säger mannen.

Mannen jobbar på lager och fick en chock när han rättade sina rader på Lotto under en rast på jobbet. Först trodde han att han hade vunnit drygt 28 000 kronor för raden med 6+1 rätt.

– Först blev jag lite irriterad för att jag missade sju rätt även om jag blev glad för vinsten. Sen såg jag att jag hade vunnit en miljon kronor och då blev jag helt black out. Jag trodde inte att det var sant, säger mannen i samtalet med Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör.

I över tolv år har mannen har spelat på Lotto och nu blev han Norrköpings förste miljonvinnare för året, meddelar Svenska spel Tur.

– Nu börjar en ny del av livet. Detta kommer att underlätta mycket och öppna nya möjligheter, säger vinnaren.

För att fira vinsten valde mannen att äta pizza och dricka bubbel. En del av pengarna gick till en dator som han sedan länge gått och suktat efter.

Resten av pengarna funderar mannen på att lägga på en båt för att kunna åka ut och fiska, ett nytt hem och kanske en framtida resa med hans pappa.

– Pappa har haft en dröm om att resa till Machu Picchu, så jag kommer kanske att bjuda med honom dit för att ge tillbaka lite. Jag har aldrig trott att jag skulle kunna göra det, men nu har jag möjligheten rent ekonomiskt, säger han, enligt ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Vinnaren från Norrköping har önskat att vara anonym. Han blev den 11 mars en av totalt elva miljonärer som fick  6+1 rätt på Lotto när årets andra Drömvinst med tillhörande Miljonregn föll ut.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa