– Nu har vi hittat vårt drömhus där vi tror att vi kommer att trivas och där våra barn kommer att kunna växa upp i och må bra, skriver Jonna Lundell på sin blogg.

I olika sociala medier visar Youtubeparet upp bilder på det lyxiga huset, på drygt 500 kvadratmeter, som har både pool, gym och golfbana.

Paret har tidigare berättat om hur de blivit trakasserade och förföljda i sitt hem i Norrköping. Som en konsekvens av trakasserierna valde de att för två månader sedan stänga ned sin kanal "Jocke och Jonna" på Youtube.

Artikelbild

| Utgångspriset på villan i Norrköping låg på 9,3 miljoner kronor.

Det nya huset är omgärdat av en mur och det finns larm, kameror och ett väktarbolag som skydd.

– Huset har allt vi behöver, en stor fet mur, ligger i ett lugnt och bra område, sjukaste övervakningssystemet som också har godkännande att filma på vägen utanför huset, skriver Jonna Lundell.

– Det spelar ingen roll om folk vet om det här huset för det är skyddat på alla sätt som går. Det kostade lite, men vad gör man inte för att få vara ifred, säger Joakim Lundell på Snapchat, skriver Aftonbladet.

Utgångspriset på tvåvåningshuset låg på 9,3 miljoner kronor. Joakim Lundell skriver i en kommentar på Facebook att de fick betala 8,7 miljoner för huset.

Artikelbild

| Huset har pool.

Paret flyttar in i sin nya bostad efter årsskiftet.