NT har tidigare skrivit om uppgifterna att Hells Angels lämnat sin lokal på Stockholmsvägen. Men uppgifterna om var HA flyttat har inte varit tydliga.
Enligt polisen verkar det dock som att HA:s flytt blev ganska kort. I helgen slog polisen – i sällskap med bombgruppen från Stockholm – till mot en lokal i närheten av den tidigare lokalen på Stockholmsvägen.

Poliserna inledde husrannsakan på lördagsmorgonen efter att en man, som misstänktes vara narkotikapåverkad, kommit ut från lokalen. Han togs in för provtagning och är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

Bombgruppen från Stockholm kom till platsen under eftermiddagen och ska ha kallats ner som en säkerhetsåtgärd.

Artikelbild

- Med tanke på vilken lokal det är och historiken där vill vi vara säkra så vi inte stöter på något när vi går in, sade länsvakthavande befäl Mariana Persson.

Målet var att finna narkotika, men enligt polisen ska ingenting anmärkningsvärt ha hittats.

Länsvakthavande befäl på söndagseftermiddagen, Jan Fryksén, bekräftar dock att HA bytt lokal – och att den nya troligtvis finns i närheten av den gamla.
– Det man kan säga är att det fanns personer med anknytning till HA i den lokalen. Mycket tyder på att de bytt lokal till en som finns i samma fastighetskomplex som den tidigare, säger han.