Flera körkort omhändertagna

Under lördagen har polisen genomfört flera trafikkontroller i länet. Flera förare har fått böter och sina körkort omhändertagna.

12 januari 2019 14:10

Polisen har under morgonen och förmiddagen arbetat med flera trafikkontroller i Norrköpingsområdet och på E4 vid Mjölby. På riksväg 55, i Simonstorp, rapporterades vid 11-tiden att tre förare fått varsin ordningsbot och att två förare fått sina körkort omhändertagna. Polisen presstalesperson Monica Bergström har i nuläget ingen uppgift om vilket trafikbrott eller -förseelse som begåtts i de aktuella fallen.

En stund senare, klockan 11.14, stoppades ett fordon på E22 i Norrköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, fick böter och sitt körkort omhändertaget på grund av fortkörning. Ytterligare en tid senare stoppades ett fordon på E4, i höjd med Mjölby. Föraren, även i det fallet en man i 30-årsåldern, fick böter och sitt körkort omhändertaget på grund av fortkörning.

Polisen meddelar trots detta att de flesta kontroller varit utan anmärkning och att det är en del av deras arbete med att förhindra och förebygga trafikolyckor.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jimmy Persson