FINSPÅNGS-TYCKARNA

24 januari 2015 02:00

1Nyårsrevyn har gått i mål. Har du besökt föreställnin-gen och vad skulle du vilja att ensemblen drev med?

2Årets fattigaste vecka är snart över. Hur får du pengarna att räcka längre?

3 Semesterplan-eringen är i full gång. Har du sommarens resmål klart för dig?

Ja, vi besökte föreställningen tillsammans med goda vänner. Lokala personer och händelser tycker jag är riktigt roligt att driva med om det görs på ett snyggt sätt såklart. Riktigt kul att revyn lever vidare så jag passar på att ge en stor eloge till alla inblandade.

Dels genom att rätta munnen efter matsäcken. Dels genom att tänka efter före. Innan jul försöker jag att hålla i slantarna lite extra så att de inte flyger i väg i julhandelns iver.

Ja och jag gillar att semestra i Sverige på sommaren, det är så himla fint i naturen då. Så det blir Gotland tillsammans med familj och släkt, Tammercamp (träningsläger) i Timrå som har blivit en årlig tradition beläget vid en gammal herrgård mitt ute i skogen, Astrid Lindrens värld i Småland och på hemmaplan blir det camping med tält och små mysiga dagsutflykter.Michel Pinna, 18 år. Går sista året på Curt Nicolin Gymnasiet, bor i Hällestad. Intresserad av teknik och entreprenörskap.

Har faktiskt aldrig sett nyårsrevyn någon gång utan den enda jag sett är Bildningens revy som jag själv medverkade i. Tänker att man kan ju aldrig driva för mycket om politiken och det har ju varit ett händelserikt år.

Bor ju fortfarande hemma så jag kan ju leva på föräldrarnas inköp! Annars försöker jag inte äta ute så mycket och ta lite extrajobb om jag får chansen.

Jag har inte allt planerat än då jag eventuellt ska sommarjobba. Men som det ser ut nu så blir det ett par veckor längst italiens kust för att träffa mina släktingar. Sedan ska jag träffa min bästa vän som kommer att resa Europa runt och hänga på honom. Vart vi tar oss vet jag inte, men kommer att flyga runt till de platserna vi känner för. En oplanerad och händelserik resa är den bästa resan!

Nej, jag har inte varit på nyårsrevyn. Det är inget som jag är så intresserad av så det blir aldrig av att jag går. Har nog bara sett två revyer under alla år.

Genom att inte handla slut på alla pengar innan jul. Det handlar väl om planering. Jag vet ju att det kommer en månad efter alla helger.

Ingen semesterplanering är klar till sommaren. Vi brukar mest vara hemma. Blir väl lite båtutflykter, någon kortare tur med husvagnen eller ett par hotellnätter i någon stad. Det är skönt att bara vara hemma. Bättre då att åka till värmen när det är kallt hemma, så en resa till Spanien är bokad.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!