GUIDE: Så följer du ditt lag under superonsdagen

Det är ingen vanlig onsdagskväll. Faktum är att du som prenumerant kan ta del av så många som fyra livesända matcher under kvällen. Det blir Hockeyallsvensk försäsong och strid i både toppen och botten av Ettanfotbollen.

Vita Hästen, Sylvia, Linköping City och Maif. Samtliga lag spelar högintressanta matcher ikväll som direktsänds på våra sajter.

Vita Hästen, Sylvia, Linköping City och Maif. Samtliga lag spelar högintressanta matcher ikväll som direktsänds på våra sajter.

Foto: Montage: Öst Media

Sport2020-09-23 14:38

Det gäller att göra sig förberedd inför en mycket matig onsdagskväll på våra sajter. När klockan slår 19:00 har man med fördel fler skärmar i blickfånget för att maximera njutningen av vår livesända sport. Hästen fortsätter sina förberedelser inför Hockeyallsvenskan samtidigt som det fightas om synnerligen viktiga poäng i Ettanfotbollen.

Här är vår onsdagstablå: 

LIVE-TV 18:50: Västerås IK – Vita Hästen

– Vi fortsätter att direktsända Vita Hästens uppladdning inför den Hockeyallsvenska starten i början av oktober. Två matcher återstår på försäsongen – och ikväll väntar en mycket tuff batalj mot erkänt starka Västerås som på senare år alltid står rustade för hockeyallsvensk toppstrid. Ska Hästen som plockat in NHL-lån på löpande band studsa tillbaka på vinnarspåret efter förlusten mot Västervik förra veckan? Se vår direktsändning från ABB Arena Nord med start klockan 18:50. Noterbart är att Linus Högberg väntas debutera. Dock är inte senaste tillskottet William Lagesson spelklar ännu. 

LÄS MER: NHL-debuterade förra säsongen – nu klar för Hästen

LÄS MER: Gjorde fem säsonger i Hästen – pluggar nu till polis

LÄS MER: Hur har Vita Hästen råd med fyra lån från NHL?

LIVE-TV 18:55: IFK Berga – IF Sylvia

– Sylvia har tappat mark i toppstriden av Ettan Norra och marginalen upp till BP på kvalplats är numera fem poäng. Tre poäng är helt enkelt ett måste när man tar sig an tabelljumbon IFK Berga under onsdagskvällen om Superettan-drömmen ska leva vidare. Sändningen från matchen startar 18:55. 

LÄS MER: Sylviatränaren: "Ett bra lag och en lurig match"

LIVE-TV 18:55: FC Linköping City – Oskarshamns AIK

– City svajar och har svårt att pricka formen i Ettan Södra. Under onsdagskvällen väntar ny match med viktiga poäng i potten när Oskarshamn gästar Linköping Arena. Tre poäng och City finns på övre halvan igen. Samtidigt som en förlust gör att lagen bakom får chansen att dra in City i en tuff bottenstrid. Sändningen från viktiga mötet på Linköping Arena startar 18:55. 

LÄS MER: Viktige mittfältaren tillbaka i City

LIVE-TV 18:55: Motala AIF – IFK Värnamo 

– Maif ligger pyrt till nere i botten av Ettan Södra och är i starkt behov av en seger. Det lär dock inte bli lätt när seriesuveränen Värnamo kommer på besök. Faktum är att serieledaren har tolv raka matcher utan förlust och har vunnit elva av dessa matcher. Ska det bli Maif-poäng under onsdagskvällen krävs en insats utöver det vanliga. Vår direktsändning från Idrottsparken i Motala drar i gång 18:55. 

LÄS MER: Tannus: "Måste hålla över 90 minuter"

LÄS MER: Så tänker Persson om förstärkningar

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!