Stjärnor klara för Bråvallafestivalen

I morgon ska FKP Scorpio avslöja vilka de första artisterna till festivalen på Bråvalla-området blir. Men redan nu påstås det att internationella stjärnor är klara.

2 oktober 2012 10:19

Enligt tidningen Expressen är, precis som NT tidigare har spekulerat kring, amerikanska Green Day och tyska Rammstein klara för att spela på festivalen i juni nästa år.

Green Day har nyligen släppt sitt trettonde album "Uno" och planerar att släppa ytterligare album i sommar. Rammstein är ett av FKP Scorpios huvudnamn på deras tyska festivaler, som äger rum veckorna innan festivalen i Norrköping.

- De är definitivt klara och kommer att presenteras inom kort, säger en källa, som påstås ha god insyn i vilka artisters som kommer, till Expressen.

Arrangören vill dock inte bekräfta tidningens uppgifter.

- Vi kommenterar ingenting nu, utan kommer att presentera det som är klart på onsdag, säger Ami Mörén, pressansvarig, till Expressen.

I morgon håller FKP Scorpio en presskonferens i Norrköping. Då ska festivalområdet i Bråvalla visas upp och dessutom ska de avslöja vilka artister som är klara för att spela.

Andra artister som det har spekuleras om är Daft Punk, Queens of the Stone Age och Metallica.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!