Skolresor och idrottsläger 2020

6 november 2020 14:17

Många affärsverksamheter har drabbats av coronapandemin. Hotell och reseföretag eftersom hela världen plötsligt skulle hålla sig hemma. Artister och kulturarbetare har också haft stora problem, men även butiker och tjänsteföretag med fysisk verksamhet som frisörer, massörer och sjukgymnaster.

Egentligen har nästan alla drabbats. Ta skolklasser och idrottsföreningar t ex. Inte nog med att deras verksamhet blev svår att genomföra, även möjligheterna att samla in pengar till klassresor och träningsläger ströps nästan över en natt. Tänk efter! Loppmarknader, shower och föreställningar har inte varit tillåtna att arrangera, och den gamla klassikern att knacka dörr och ta hand om folks pant var ett tag helt omöjlig.

Men nu vänder världen blad och blickar framåt, skolor och idrottslag ger sig ut på stan och säljer sånt vi behöver. Som bra mat. DelikatessKungen samarbetar sedan många år med grupper av unga som säljer företagets produkter mot provision. Det är ekologisk olivolja, engelsk cheddarost, belgiska praliner och annat som gör livet värt att leva.

Dörrknackandet börjar bli möjligt igen, men det finns också andra sätt att sälja. T ex kan man uppvakta företag som kan köpa in varorna för att ge till sina leverantörer, anställda eller trogna stamkunder. Att kunna erbjuda matvaror av hög kvalitet samtidigt som man hjälper det lokala föreningslivet eller en skolklass att genomföra en resa blir dubbel vinst.

Dessutom har även denna typ av försäljning krupit in på internet. I DelikatessKungens grupper får varje deltagare en egen webbshop som de kan sprida i sociala medier och till vänner och bekanta (som man också kan få att sprida webbadressen så att mottagningsområdet blir hur stort som helst).

Alla vill hjälpa unga människor att förverkliga sina drömresor och det har aldrig varit enklare än nu. Många grupper som genom åren provat att sälja ihop med DelikatessKungen har finansierat en hel skolresa/idrottsresa genom försäljningen och återkommit året därpå för att tjäna ihop till en ny. Med eller utan viruspandemier har mänskligheten alltid velat ha det goda i livet, och kan man få det levererat ända fram till dörren och dessutom göra en god gärning är det inget att tveka på.

Från

Delikatesskungen.se