Detta är ett annonssamarbete

Upprätta juridiska dokument helt efter dina behov med Jurio

28 april 2022 16:15

Det kan uppstå många situationer i livet där juridik behövs för att underlätta och klargöra. Trots det kan juridik ofta vara både svårt och kostsamt. Därför erbjuder Jurio en lösning som både förenklar och gör juridiken mer prisvärd. 

Varför Jurio?

Juridik kan känns avancerat, dyrt och tidskrävande. Ofta skapar det även oro inför att inte göra juridiskt korrekt ifrån sig. Skaffar man juridisk rådgivning kan det bli dyrt och ta tid. Väntetiderna kan vara långa och du kan behöva anpassa dig till juristens tidsschema. Dessutom har det en hög prislapp. På Jurio tycker vi att juridik ska vara lättillgängligt, begripligt och prisvärt. Därför utvecklade vårt team en digital lösning som gör det snabbt och enkelt att ta fram egna juridiska dokument – och det till en bråkdel av kostnaden hos en traditionell advokat.

När behöver du Jurio? 

Ska du flytta ihop med din partner och behöver ett samboavtal? Ska du låna ut pengar till någon och vill upprätta ett skuldebrev? Ska du hyra ut din bostad och behöver ett hyresavtal? Det finns mycket juridik i vardagen och det är ofta en god idé att skaffa sig ett juridiskt dokument som styr situationen. Här hjälper Jurio dig. Med oss kan du skapa dokumenten du behöver för familj, framtid, lån och gåvor, till exempel äktenskapsförord, framtidsfullmakter, skuldebrev och gåvobrev.

Hur det fungerar 

Jurio erbjuder automatiserade formulär som gör att du enkelt kan skapa juridiskt giltiga dokument online. Du väljer det juridiska dokumentet du vill skapa och får sedan svara på ett antal frågor i vårt digitala formulär. Tack vare dina svar skräddarsys ditt dokument precis efter dina behov. Formulären är framtagna av yrkesverksamma jurister och frågorna som ställs är de samma som en jurist hade ställt till dig vid en personlig rådgivning. Formuläret tar dig på ett pedagogiskt sätt igenom den krångliga juridiken och du får tydliga exempel så att du kan vara säker på vilka val just du bör göra. Tryggt, enkelt och prisvärt!

Skapa juridiska dokument med jurio

Med Jurio behöver inte juridik vara svårt! När du skapar dokument med Jurio bestämmer du själv tempot på processen och dokumentets omfattning. Glöm mötestider, köpkrav och dolda avgifter. Jurio erbjuder dig ett enkelt och prisvärt alternativ för att fylla dina juridiska behov. Du får vägledning under processens gång och Jurio-teamet finns tillgängliga varje vardag för att svara på frågor. Skapa dina juridiska dokument med oss redan idag!

Från

jurio.com