Annonssamarbete med Tingstad Möbler

Tessan och Martin om succéstarten: "Bättre än vad vi vågat hoppats på"

I höstas kunde ni läsa om Martin och Teresa Ljungs resa till att driva Tingstad Möbler, möbelbutiken belägen en bit utanför centrala Norrköping – och nu är de tillbaka med en uppdatering om hur det nya konceptet med året-runt öppen butik har gått!

Native 8 mars 2023 08:06
Detta är ett annonssamarbete.

Våren är här och nu drar utomhussäsongen i gång på allvar. På Tingstad Möbler ser man tillbaka på en härlig period och Martin och Teresa Ljung är överens om att satsningen på året-runt butik var helt rätt beslut. 

– Nu har vi landat i konceptet och börjar känna oss varma i kläderna. Det var med stort engagemang och personlig drivkraft som vi tog oss an uppdraget och vi är både glada och stolta över att det blivit så bra, säger Martin. 

– Att få arbeta tillsammans har varit en av de stora vinsterna. Att driva butiken har blivit mer av en livsstil än ett jobb, säger Teresa.

undefined
Martin och Teresa Ljung ser fram mot den kommande våren och att sommarsäsongen snart drar igång igen.

Feedbacken från kunder som besökt butiken under vinterhalvåret är positiv. Besökarna uppskattar både att sortimentet utökats och att butiken i sig, tillsammans med caféet, bidrar till liv och rörelse i området. 

– Det positiva resultatet har lett till att vi nu utökar butiksytan till 3500 m2 fördelat på hela 5 våningar! Många förstår inte hur stort det faktiskt är här och blir förvånade när de kommer in och ser hur många våningar vi har eftersom det inte avslöjas på utsidan, säger Teresa. 

– Utställningen och service är väldigt viktigt för oss då vi vill ge våra besökare inspiration och en härlig upplevelse i en unik miljö, förklarar Martin. Vi får ofta höra av våra besökare att de uppskattar att vi inte är en kedja och ser ut som alla andra.

undefined
Möbelrådgivning och stiltips erbjuds hos Tingstad Möbler för den som vill ha hjälp att välja rätt.

Nu tar Tingstad Möbler också steget att lansera en ny hemsida. Där kommer man kunna ta del av vad som händer i butiken och i caféet samt se ett stort urval av sortimentet. Vi vill där kunna visa att vi har kvalitetsmöbler till riktigt bra priser för de som ännu inte hittat till butiken. Lagerna är fulla och det ger kunderna chans att göra riktigt bra kap samtidigt som de kan ta möblerna med sig hem på en gång. 

Dessutom vill man satsa mer på caféet som ligger i anslutning till butiken:

– Vår målbild är att skapa en mötesplats som erbjuder mer än bara möbler. Idag har vi exempelvis olika sällskap som kommer och träffas regelbundet i vårt mysiga café och sådant tycker vi är helt underbart, säger Teresa. Martin fyller i: 

– Ett mål är också att kunna ta in och lyfta olika lokala producenter, det kan vara både matprodukter och lokalt hantverk. Allt för att erbjuda våra kunder en ännu trevligare upplevelse hos oss – man ska lämna med ett leende på läpparna. 

undefined
I caféet kan du passa på att ta en god fika i samband med ditt besök.
Mer om Tingstad Möbler

Butikens öppettider är onsdag till fredag 10-18, lördagar 10-14 och söndagar 11-15.

Tingstad Möbler ligger i en härligt miljö, endast femton minuter med bil från centrala Norrköping. Här erbjuds både inomhus- och utomhusmöbler i olika stil samt ett café i anslutning till butiken. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.