Annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lokala aktören kraftsamlar och fortsätter att göra trygga affärer

”Vi kan erbjuda en heltäckande tjänst med ett naturligt flöde. Se det som ett trygghetspaket där du kan väva in allt du behöver”, säger Henrik Johanson.

Native 27 april 2023 00:00
Detta är ett annonssamarbete.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fortsätter att satsa på styrkan i sin lokala närvaro och har sedan en månad tillbaka samlat alla fjorton fastighetsmäklare och fyra assistenter på ett utökat och nyrenoverat kontor i centrala Norrköping. 

— Vi har en otrolig kraft i att vi är så många erfarna fastighetsmäklare och tillsammans utgör vi en av de ledande aktörerna i Norrköping. Hela kontoret har ett nära samarbete och arbetar tillsammans med våra objekt, berättar Henrik Johanson, fastighetsmäklare och franchisetagare. 

undefined
Fredrik Illner, Henrik Johanson.

Fredrik Illner, som även han är fastighetsmäklare och franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Norrköping, fyller i: 

— Vi finns tillgängliga lokalt, kan marknaden och känner våra kunder. Vi har vunnit Nöjdast kunder sju år i rad och arbetar ständigt efter att uppfylla det. 

En av de största affärerna du gör i livet är att sälja och köpa en bostad. Därför är det viktigt att du känner dig trygg och nöjd under hela din bostadsaffär – från första kontakten till avslutad affär. När du anlitar en fastighetsmäklare anlitar du därför inte enbart någon som ska genomföra din affär, utan även någon som ska råda, stötta och guida dig under resans gång.

— Vi ser alltid till att lotsa våra kunder genom hela processen, förklarar och säkerställer att de förstår hur det går till och i vilken ordning vi ska göra de olika stegen. Dessutom gör vi alla affärer på precis samma sätt och följer samma ordning och rutiner, vilket gör att ingenting riskerar att falla mellan stolarna. Våra kunder ska alltid uppleva att de gör en trygg bostadsresa, det är a och o i vår verksamhet. Att vi är ödmjuka och rådande kommer vi väldigt långt på, menar Fredrik. 

undefined
Anna-Maj Sassarsson Ahnberg, Rashad Amriko.

Att Länsförsäkringar dessutom har fastighetsförmedling, bank- och försäkringstjänster samlade under ett och samma tak gynnar såväl köpare som säljare. 

— Vi kan erbjuda en heltäckande tjänst med ett naturligt flöde. Se det som ett trygghetspaket där du kan väva in allt du behöver. Att vi kan kroka arm med både banken och försäkringsbolaget ger våra kunder kortare ledtider, ett stort engagemang och mindre utrymme för att något missas längs vägen, förklarar Henrik.  

En bostadsmarknad som varit aningen svajig har gjort att många grubblar över sina bostadsaffärer. 

— Vi ser absolut en ljusning på marknaden i jämförelse med hur det var under hösten. Det är fler intressenter på visningarna igen och det finns återigen en köpvilja på marknaden. Bara under mars månad har vi sålt mer än vad vi gjort under början av året. Den allmänna oron som varit tidigare har minskat, vilket har lett till att köpare och säljare fått lättare att mötas. Många har landat i att samhället som råder nu är det nya normala, säger Fredrik. 

undefined
Josefine Seaton.

Däremot har både Fredrik och Henrik märkt av en skillnad i hur och vad deras kunder har funderingar över. 

— Det kommer upp fler ekonomiska frågor än tidigare, till exempel om räntor, energikostnader och vår tro på framtiden. Allt fler ventilerar om den ekonomiska biten, funderar en extra gång och säkerställer att de har allt i ordning innan de agerar, berättar Henrik. 

Fredrik fyller i: 

— En bostadsaffär är en stor investering så en viss oro kommer naturligt. Men ett råd är att i stället för att lägga alltför mycket fokus på om marknaden är bra eller ej, fokusera i stället på vilka förutsättningar du har. Man köper ett boende för att skapa sig ett hem och det är vad som betyder något. Det är känslan som ska vara rätt. Över tid är en bostadsaffär alltid en bra affär. 

undefined
Marie Hernell, Anna Larsson.

För att minimera risken för en stressig affär och att gå miste om din framtida drömbostad när den väl dyker upp är det att rekommendera att förbereda sin egen försäljning i god tid. 

— Så snart du väckt tanken om att byta bostad är det en bra idé att ta en första, förutsättningslös kontakt med en fastighetsmäklare. Tillsammans ser vi till att din bostad är redo att gå ut till försäljning så snart du är redo att sälja. Då är värderingen, annonseringen och fotograferingen redan förberedd och du kan snabbt få ut den när det är dags att göra affär och behöver inte påbörja en stressig process där och då. I stället är du redan köpklar, avslutar Fredrik. 

Mäklarnas tips!

  • Kontakta oss så snart du går i flyttankar. Vi är gärna ett bollplank redan från början. 
  • Välj självklart en fastighetsmäklare som du känner förtroende för, men se även över vilka marknadsföringsmöjligheter de har för att annonsera ditt objekt på bästa sätt. 
  • Var så förberedd du bara kan! Med vår tjänst Försprång får du din affär i ordning och kan bara trycka på knappen när du är redo att sälja. 
undefined
På kontoret i centrala Norrköping jobbar fjorton mäklare och fyra assistenter.
Mer information

Vill du veta mer eller komma i kontakt med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Norrköping? Läs mer på lansfast.se/maklare/ostergotland/norrkoping/ eller kontakta dem på: 

Mejlnorrkoping@lansfast.se
Telefon: 011-237000
Adress: Hospitalsgatan 3, Norrköping

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på NT.