Gör din iPhone 12 personlig

Apples själva menar att deras nyhet iPhone 12 tänjer på gränserna. Den ska vara ”mer än bara snabbare” och Apple är kända för sin produktutveckling. Tolvan finns i två storlekar och är både tunnare, lättare och mindre än föregångarna. Om du är en av alla nöjda ägare kanske du vill göra den lite personlig med olika tillbehör hos themobilestore.se.

5 november 2021 09:33

Telefonen är idag en av våra viktigaste prylar. Om du har en smartphone är den inte bara en telefon längre utan här har du kalender, adressbok, appar och handlingslista. Tillbehören till våra telefoner blir dessutom fler och fler och det enklaste sättet att göra sin telefon personlig är med till exempel utbytbara skal.

För inte så länge sedan som mobiltelefonerna var just mobila telefoner och utvecklingen går framåt hela tiden. Man hade en stationär telefon hemma och när det ringde kunde det bli slagsmål om vem som skulle hinna först och svara i telefonen som ofta var monterad i hallen, man visste inte vem det var som ringde utan det var en överraskning varje gång. Om man inte hade en nummerpresentatör så klart. På väggen i köket hängde familjens almanacka där viktiga saker noterades och adressboken hade sin plats på telefonbänken i hallen.

I dag är det annorlunda, det mesta ryms i dag i vår smartphone plus lite till. Det finns idag gott om tillbehör för att både skydda sin telefon och göra den personlig. 

Hos The Mobile Store hittar du Apple iPhone 12 skal i en mängd olika utföranden för att kunna matcha just din stil.

Då mobilen i dag även fungerar som plånbok kan det vara passande med ett mobilskal med korthållare. Då slipper du ha med dig mer kort än nödvändigt när du lämnar hemmet. 

Hos The Mobile Store finns även reservdelar till mobiltelefoner, ibland är olyckan framme och man lyckas spräcka glaset eller så behöver batteriet bytas. Det är mycket man kan lösa själv bara man är lite lätt på handen och tar det lugnt. 

The Mobile Store lanserades 2005 med ambitionen att skapa Sveriges ledande butik för mobiltillbehör och mobilskal online. Hos The Mobile Store hittar du ett av Sveriges största sortiment av mobilskal och mobiltillbehör med en bredd från de allra lyxigaste tillbehören till de riktigt billiga. Man letar världen över efter de produkter som har högst kvalitet till lägst pris, och kan därför stoltsera med tillbehör och skal som inte går att hitta hos någon annan butik online i Sverige. Som kund kan du alltid räkna med 365 dagar öppet köp, låga priser, enkla returer, snabb och kostnadsfri frakt och en kundtjänst som sätter dig som kund i fokus. Allt för att din köpupplevelse ska vara så bra som möjligt.

Från

The Mobile