Hohenthal ny förare

Efter ett par års uppehåll från racerbanorna gör Sebastian Hohenthal comeback. Dock inte i en formelbil, utan i Camaro Cup för Memphis Racing.? Jag har följt den fantastiska utvecklingen i Camaro Cup och det är onekligen ett av de tuffaste mästerskapen just nu, säger han.

26 mars 2012 16:32

Tryck här för att se fler bilder på bilsport.se!

Sebastian Hohenthal har kört formelbil med framgång, bland annat som segrare i det brittiska Renault-mästerskapet 2006. Men de senaste två åren har han legat lågt med racing.

Nu är dock Hohenthal tillbaka på banan. I år kör han Camaro Cup för Memphis Racing.

? Det är fantastiskt att vara tillbaka på racerbanan, säger Hohenthal. Jag har följt den fantastiska utvecklingen i Camaro Cup och det är onekligen ett av de tuffaste mästerskapen just nu. Jag ser fram emot sommaren och jag är övertygad om att jag har de bästa förutsättningarna att lyckas tillsammans med Memphis Racing.

Nya teamkamrater

Samtidigt presenterar Memphis Racing resten av föraruppställningen. Hohenthals nya teamkamrater är Hampus Lindqvist, Michael Wärn och dansken Dennis Lind.

? Vi är mycket glada och stolta över att så meriterade förare har valt att ingå in vårt team 2012. Sebastians erfarenhet och snabbhet i formelbilar ska vi nu omsätta i en Camaro vilket vi tror kommer att fungera perfekt, säger Richard Berggren, teamchef i Memphis Racing.

Privat kör Sebastian Hohenthal en bil som är väldigt långt ifrån en Chevrolet Camaro, men ändå inte. Läs mer om det i ett kommande nummer av Bilsport!

Camaro Cup 2012

- Mantorp Park 4-5 maj
- Ring Knutstorp 18-19 maj
- Sturup Raceway 15-16 juni
- Mantorp Park 6-7 juli
- STCC Airport Race Östersund 10-11 augusti
- Jyllandsringen 25-26 augusti
- Ring Knutstorp 7-8 september
- Solvalla, Stockholm 21-22 september

Bilsport redaktion
Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!