Wolff akut sjuk – ställer in föreställning

Rikard Wolff ställer in sin föreställning på Arbis nu på lördag. Hans hälsa har akut försämrats

24 augusti 2017 21:06

På Facebook skriver Arbis bar och salonger: "Vi är oerhört ledsna över att i dag, den 24/8, behöva meddela att Rikard Wolff beklagligt nog ställer in lördagens föreställning på Arbis - Bar & Salonger. Detta plötsliga besked kommer efter att Rikards hälsa akut försämrats."

Wolff har sedan första juli turnerat med sin föreställning Sommardrömmar, men har av hälsoskäl tvingats ställa in en föreställning tidigare under turnén.

Den folkkäre artisten har tidigare berättat att han sedan många år lider av lungemfysem. I podden Värvet, med Kristoffer Triumf, berättade han om sina lungproblem som gör att han med jämna mellanrum tvingas kalla på ambulans för att han har så svårt att andas.

Beskedet från Arbis är att de som köpt biljetter kommer att få pengarna tillbaka. Arbis avslutar med: "Vi på Arbis känner med Er som köpt biljett och vi är jätteledsna över att än en gång behöva ställa in denna konsert. Dock vet vi att det finns en person som är ännu mer ledsen över detta och det är Rikard Wolff själv."

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Annika Ekstedt

Ämnen du kan följa