Bagge ordnar drömslott

Snart öppnar Dreamhill academy på Örenäs slott. Där ska Anders Bagge och Maria Andersson från Norrköping utbilda talangfulla musiker, producenter och låtskrivare.

24 augusti 2011 09:03

Visionen ska snart bli verklighet. Genom ett internationellt projekt, som kommer att presenteras närmare nästa helg, vill musikprofilen Anders Bagge och hans team ge nya talanger chansen.

Slott för "eleverna"
Framgångarna med Bagges studio Dreamhill öppnar många intressanta dörrar och deltagarna kommer att få ta del av hans erfarenheter

Valet av miljö är exklusivt. Barockinspirerade Örenäs slott blir navet i utbildningen. Projektledaren Maria Andersson, 42, driver verksamheten och har kontor i både Skåne och Stockholm. Ändå väljer hon att bo kvar i Norrköping.

- Jag är uppvuxen här och kommer aldrig flytta härifrån.

Nytt grepp
NT nöje kommer så snart som möjligt att berätta mer om Maria Anderssons drömprojekt. Hon var med och grundade Dreamhill Academy och hennes namn står bredvid Anders Bagges på inbjudan till lanseringen.

- Mitt engagemang är äkta på grund av att det ger unga talanger chansen. Jag får inte berätta mer just nu, men jag lovar det här kommer att bli stort inom svenskt musikliv.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Sandra Wall