Politiker - ni behöver lyssna på medborgarna

Åk kollektivt och gör din insats för vår miljö och klimat.

Ni raserar arbetslusten när stora delar av lönen går till att ta sig till och från arbetet, skriver signaturen Bilisten.

Ni raserar arbetslusten när stora delar av lönen går till att ta sig till och från arbetet, skriver signaturen Bilisten.

Foto: Martina Holmberg/TT

Insändare2022-08-19 06:30
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Låter väldigt bra med den propagandan i dessa tider. Är det verkligen så? Naturligtvis inte, linjer dras in, längre mellan hållplatserna och det är dyrt att nyttja kollektivtrafiken. För att ni beslutande politiker ska få oss medborgarna med på tåget ska ni lyssna in vad vi har att framföra. De som ska ta sig till sitt arbete och olika undervisningar måste ni politiker lyssna på. Ni raserar arbetslusten när stora delar av lönen går till att ta sig till och från arbetet.

De som studerar ska en dag föra vårt samhälle vidare och de ska naturligtvis uppmuntras och inte krånglas till för dem. Jag har alltid ifrågasatt att regionen tillika Östgötatrafiken ska ombesörja kollektivtrafiken. Vilka otroliga summor bl à det administrativa kostar oss skattebetalare tillsammans med er inkompetens och dövhet. Var finns kompetensen egentligen?.