Så når du NT.se enklare via Facebook

Här är knepet som gör det enklare att nå våra nyheter via Facebook.

Norrköping 26 juni 2020 11:07

Sedan nya NT.se lanserades har vi fått många synpunkter från er läsare, de flesta positiva. Många konstaterar att både sajten och appen har blivit mer lättanvänd och framför allt snabbare. Även e-tidningen upplevs som mer lättanvänd av många, jämfört med den tidigare lösningen.

En sak har vi dock fått tips om. Vissa läsare tvingas numera logga in på nytt varje gång de följer en länk till NT.se från sociala medier, trots att de redan är inloggade sedan tidigare. Orsaken är att Öst Media har begränsade möjligheter att påverka hur Facebook hanterar länkar och det är främst iPhone- och iPad-användare som påverkas av detta.

Det finns dock en lösning som råder bot på problemet. Så här gör du för att slippa logga in varje gång du klickar på en länk till NT.se från Facebook.

Gå till inställningarna på din iPhone eller iPad.

Gå vidare till inställningarna för Safari.

Bocka ur ”Spåra inte mellan webbplatser”, under ”Integritet och säkerhet”.

Nu ska du som redan är inloggad prenumerant slippa att logga in på nytt varje gång du följer en länk till NT.se från Facebook. Därmed hoppas vi också att det ska bli ännu enklare att ta del av våra lokala nyheter, även via Facebook.

Vi fortsätter att vidareutveckla våra sajter och appar även framöver. Målet är att det ska bli ännu enklare och smidigare för dig att följa vår nyhetsrapportering i olika kanaler.

Därför tar vi också tacksamt emot synpunkter och förslag på hur vi kan bli ännu bättre. Era åsikter är mycket viktiga för oss. Mejla oss gärna på tipsa@nt.se.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa
Läs mer!

Influerarna släpper musikvideo gjord på Busfabriken

Norrköping

11-åringar möts i uppgjorda slagsmål: "Det ser illa ut"

Norrköping

Efter polisens råd: Föräldrar måste prata med sina söner om våldet

Insändare: Om kränkta män som inte klarar att bli ifrågasatta

Norrköping

Nej, meddelandet till politikern var inte ett dödshot

Visa fler