De kan inte spela för IFK mot Örebro

Ingen Simon Thern. Inte heller någon Maic Sema. IFK saknar några viktiga kuggar inför eftermiddagens hemmamöte med Örebro.

Maic Sema kan inte spela.

Maic Sema kan inte spela.

Foto: Bildbyrån

Fotboll2019-09-21 13:20

Att Kalle Holmberg skulle vara borta var klart sedan tidigare. Inför Örebro-matchen skriver klubben på sin hemsida:

"Kalle Holmbergs lårskada håller på att läka vilket går utmärkt. Vi räknar med att Kalle blir borta ett par veckor till."

Han är dock inte den enda som är borta idag. Simon Thern har saknats på träningarna i veckan och han är inte heller uttagen i truppen nu. Det handlar om en virussjukdom som, i kombination med det täta matchandet, gett huvudvärk, muskelvärk och trötthet. IFK skriver på sin hemsida att Thern är på bättringsvägen men att han beräknas vara borta några veckor till.

Dessutom är Maic Sema borta. Han fick en sträckning i baksidan av låret på en träning i veckan och beräknas kunna träna igen kommande vecka. 

Kevin Álvarez är också indisponibel på grund av en bristning i framsidan av låret.

Managern Jens Gustafsson och övriga ledarstaben har tagit ut följande trupp till mötet med Örebro: Isak Pettersson, Andreas Vaikla – Henrik Castegren, Rasmus Lauritsen, Lars Krogh Gerson, Christoffer Nyman, Kasper Larsen, Alexander Fransson, Gudmundur Thórarinsson, Simon Skrabb, Christopher Telo, Egzon Binaku, Pontus Almqvist, Ian Smith, Andreas Blomqvist, Filip Dagerstål, Manasse Kusu och Sead Haksabanovic.

Simon Tnern kan inte spela.
Simon Tnern kan inte spela.
Karta: Östgötaporten
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!