Ett av världens bästa länder

4 november 2019 03:59

Jag läser dagligen i sociala medier och blir mörkrädd över att är så många som kastar skit på Sverige!

Varför?

Jag anser att jag bor i ett av världens bästa länder med en fantastisk natur, sjöar, hav och städer.

Dom flesta som gnäller har det, vad jag vet, ganska bra. Bostad, inkomster, bil, semesterresor, sjukvård, rätten att gå i skolan med skolmat som ingår. Rätt till betald semester om man arbetar, kollektivavtal på de flesta arbetsplatser, försäkringar, rent vatten i kranen, el, värme och mat på bordet.

Det händer självklart saker runt om i "vårt land" som är väldigt dåliga som ex våldtäkter, sprängdåd, skjutningar, rån osv. Men titta på resten av världen med krig, avrättningar, HBTQ-personer som inte kan vara som dom är utan att riskera fängelse eller dödsstraff. Könsstympning, tvångsgiftemål, you name it.

Världen förändras, människor förändras och dom som hatar och sprider hat och ilska bidrar till att hatet fortsätter. Det är inte bara här det sker, det finns för mycket hat och ondska över hela världen såklart och på många ställen mycket hemskare och värre än här! Men det angår ju inte oss eller?

Kommer man någonstans med att sprida sin avsky? Nä, jag tror att man snarare bidrar till att det eskalerar och man slutar förmodligen som en bitter person med massor av ilska inombords.

Det var tankar från mig och kärlek till er. Peace.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
TS