Insändare Sonen längtar tills träningen ska börja igen. Men vad ska vi säga till honom? Lokalen är utdömd och har tydligen varit ett bra tag. Politikerna svarar att vi ska hjälpas åt med att lösa det. Men fortfarande finns ingen bra lokal.

Dom kommer med en lösning och är villiga att bidra med en slant. En dyr lösning för klubben där sonen tränar i och för oss föräldrar som måste leta parkeringsplats. Det finns en lokal till som klubben tittat på, den är billigare, större och med fri parkering. Men till den får klubben inte hjälp av kommunen.

Det pratas om att kommunen ska satsa på barn- och ungdomsverksamhet både här och där. Men vad görs åt det? Här erbjuds en dyr lösning istället för en billig. Den billigare lösningen skulle innebära att fler kan få vara med. Det finns bra bussförbindelser, bra parkeringsmöjlighet och vi föräldrar kan med gott samvete även lämna våra barn en stund för att utföra lite snabba ärenden.

Det är cirka sex veckor kvar innan träningen ska börja, politikerna har tagit semester utan att återkoppla till klubben. Det gör ont i mitt hjärta att veta att vår son och även andra barn som har sett fram emot att börja träna igen står utan lokal.

Tänk inte på eran egen vinning nu kära politiker! Utan tänk på våra barn och ungdomar som vill träna med sina klubbvänner och dess ledare som brinner för dom. Som kämpar för att få en bra lokal dit både fattig och rik kan komma. Där det skapas en gemenskap även bland oss föräldrar som tittar på våra barn och ungdomar och ser deras fantastiska utveckling. Hur dom mer och mer står upp för sina vänner även utanför träningen och lär sig se skillnad på rätt och fel. Mycket på grund av dessa fantastiska tränare.

Kom och titta på våra barn under en träning och se glädjen i deras ögon. Hjälp oss att få en bra lokal där våra barn och ungdomar kan finna glädjen att träna och utvecklas. Sälj inte en klubb, utan lyft den istället!