Tycker kommunen att vi spelar för dålig handboll?

Först kom Covid-19... Därefter blev Mässhallen B Norrköpings vaccinationcentral.

Väntrum i Mässhallarna under covidvaccineringen.

Väntrum i Mässhallarna under covidvaccineringen.

Foto: Henrik Jonsson

Insändare2021-09-08 21:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

På grund av detta så förlorade flertal lag sina träningstider både i Mässhallen A och Mässhallen B. Från den 1 september skulle vi äntligen få komma tillbaka till Mässhallen men icke, Norrköpings kommun har inte gjort klart ett avtal med Region Östergötland så att vi eller andra lag skall få tillgång att träna i Mässhallen A.



Var står vi idag undrar ni då? Idag står Norrköpings HK Senior utan träningstider, utan någon koll på var och när vi får träna. Samtidigt så börjar seriespelet i division ett den 18 september Vi är alltså en dryg vecka från seriepremiär i division ett och står utan en hall att spela i. 



De träningstider vi fick i Mässhallen A var dock inte de vanliga tiderna vi har haft de senaste sex, sju åren. Norrköpings kommun har gett Norrköpings Futsal lag förtur att välja träningstider på grund av att de anhåller titeln ''Elitförening'' 

Så vi undrar - vad har Norrköpings kommun emot Norrköpings Handbollsklubb? Syns vi för lite? Är vi för dåliga? Vi spelar trots allt i den tredje högsta ligan i Sverige.



Det som gör mest ont är att det gott och väl går att träna i Mässhallen A utan att vara i närheten av de folk som skall vaccinera sig, all form av träning samt evenemang inne i A-hallen går att utföra på ett säkert sätt. Så vad är det som sätter stopp för de? Det kommunen inte märker är att de sakta men säkert kväver idrotten i Norrköping.