Tack, IFK Norrköping och supportar

Norrköpings kommun 8 november 2019 04:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Ett stort tack till alla spelare, tränare, ledare och styrelse med fler för ett mycket bra år. Detta tack riktar sig förstås även till IFK Dam. 
Ni gör alla ett otroligt jobb, dag efter dag, vecka efter vecka. Återigen har ni visat att fotboll kan spelas på en hög nivå i Norrköping och att klubben håller sig högt rankad.
Ett tack går även till Sveriges absolut bästa, ödmjukaste, trevligaste supporterklack, Peking Fanz! Hoppas ni orkar hålla igång fortsättningsvis. Norrköping kommun borde ge er föreningsbidrag, då ni gör betydligt mer än andra föreningar som får bidrag.
Nu ser vi fram mot nästa år och där hoppas jag att vi lärt oss att 08-lag har egna regler på bortaplan och att årskorten blir personliga, kanske med legitimationsplikt vid behov.
Vidare vill jag se domare som inte påverkas av gnäll, filmningar och supportertryck. Tyvärr förekom ”domarhjälp” varav det värsta var Göteborgsmatchen, som påverkade slutstriden.
På min önskelista finns också en förhoppning om att andra mindre föreningar i närområdet rekommenderar sina talanger på flick/dam-sidan att gå vidare till IFK Dam, på så sätt bör vi snart kunna få ett elitlag även på damsidan.

Lars Petersson

Ämnen du kan följa
Läs mer
Fotboll

Uppgifter: Dubbla klausuler som kan ge IFK pengar

Fotboll

Därför väljer Falk Olander att lämna sitt jobb i IFK

Fotboll

Nio matcher på en månad väntar Wahlqvist

Sport

La Liga hoppas omstarta med Sevilla-derby

Sport

CL-mötet kan ha lett till 41 dödsfall

Visa fler