Klart: Han blir ny klubbchef i Hästen

Dan Björkman byter jobb inom Vita Hästen. Han blir i fortsättningen ny klubbchef. "Jag är givetvis väldigt glad och stolt", säger han.

Norrköpings kommun 26 september 2019 15:50

Han fanns redan i organisationen. Nu är det klart att Dan Björkman blir ny klubbchef från och med nu. Björkman har varit kanslichef och jobbat inom Vita Hästen i tre år redan.

Han har haft olika uppgifter under den tiden och sedan i våras redan haft det högsta operativa ansvaret. Han har även varit spelare i klubben.

– Jag är givetvis väldigt glad och stolt att få möjligheten att få fortsätta utvecklas och ta ansvar i Vita Hästen. Föreningen har på olika sätt varit en oerhört viktig del i mitt liv ända sedan jag började i hockeyskolan som barn. Jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften, samtidigt som jag är helt övertygad om att vi i Vita Hästen är på rätt väg i det arbete vi till denna säsong påbörjat. Förhoppningsvis kan jag bidra med min kunskap och kompetens i att förstå de olika delarna och dess behov i verksamheten samt skapa en stark organisation och struktur i bolaget och föreningen, säger Björkman till Vita Hästens hemsida.

Ordföranden Rickard Rauge är nöjd med att Björkman tackat ja till tjänsten.

– Vårt arbete med att bygga en stark, affärsmässig och strukturerad verksamhet fortsätter. Dan har ett stort engagemang och en gedigen kompetens som passar bra in på den resa som vi gör för att stärka föreningen och vara en del av idrottsstaden Norrköping, säger han till hemsidan.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Christer Gustafson

Ämnen du kan följa
Vita Hästen 2019-2020
Ishockey

Ginning ledig – så säger Hästentränaren om LHC-backen

Ishockey

Uppgifter: Kåsastul på väg tillbaka till Sverige

Ishockey

Hästen-stjärnan: "Ett drömscenario"

Ishockey

Blomberg tillbaka: "Jag vill spela hockey"

Ishockey

Vita Hästen tappar stjärnbacken till AIK

Visa fler
Läs mer!
Norrköping

Brand i Vrinneviskogen spreds snabbt

Norrköping

Begränsad framkomlighet på E4 efter lastbilsbrand

Ishockey

Hästen förstärker med landslagsmeriterad klassvärvning

Norrköping

Efter brandattentatet: De har kämpat sig tillbaka

Norrköping

Knuffades in i skyltfönster – fick föras till sjukhus

Visa fler