Att Alexander Younan och Kevin Elgestål tvingas vila på grund av skada var klart sen tidigare. Rickard Palmberg har också stått vid sidan senaste tio dagarna och nu är det även klart att han inte kan spela mot Västervik på lördagskvällen.

– Det är fortfarande osäkert när han kan vara tillbaka, men det blir inget spel i helgen i alla fall, säger Vita Hästens tränare Jonas Johnson.

Bortaturnén med fyra raka matcher utanför Norrköping fick bästa tänkbara start för "Hästarna" efter 4–2 mot Björklöven i onsdags kväll. Nu väntar ny tuff utmaning.

– Vi ska fortsätta på samma sätt som i Umeå, men samtidigt finns det fortfarande saker som går att göra bättre. Hela matchen var inte klockren senast, säger Johnson.

Men mycket var bra?

– Jo, alla var närvarande och "påslagna", ofta var vi framme med klubban och störde i avgörande situationer. Gör man rätt saker jobbar man också till sig turen.

Mot Västervik väntar han sig en tät och känslofylld match.

– Vi har gjort ett antal väldigt bra bortamatcher och kan känna oss trygga med det spelet. Många gånger kan det vara mer press att spela hemma för många lag, säger Johnson.

Efter Västervik väntar två tuffa bortamatcher till – Modo på måndag och Karlskoga på onsdag.