IFK-anfallaren toppar allsvenska skytteligan med sex mål tillsammans med Djurgårdarna Gustav Engvall och Magnus Eriksson.

Två mål till mot Prishtina, i 5–0-segern, visar att formen inte rostat ihop under sommaruppehållet.

Lägg till målet i träningsmatchen mot finska FF Jaro.

– Det kändes jättebra mot Prishtina, framförallt med två mål för egen del. Vi gjorde en jättebra första halvlek trots att vi slarvade lite i passningsspelet i början. Bra blockeringar på deras skott. De kunde ha fått ett eller två mål, analyserade Kalle efter nollan och de fem målen som ger ett suveränt läge i Kosovoreturen nästa vecka.

Samtidigt väntar den allsvenska omstarten på söndag. För Kalle Holmberg blir det en speciell match på hans gamla arena.

– En spännande uppgift att komma hem till Örebro igen. Jag säger hem för det är mitt hem, eller har varit några år. Det ska bli kul, säger Kalle.

Har du fått mycket reaktioner på klubbytet, när det gått så bra?

– Egentligen inte, några kommentarer på nätet kanske men det får man ta när man gör ett sådant klubbyte. Men det är inget jag tänker på nu. Nu är jag här i Norrköping men det ska bli roligt att komma hem och spela.

Söndagen i allsvenskan lär knappast bli samma enkla seger som mot Prishtina. Örebro startade trögt, ligger tia i tabellen men har en oavgjord och två segrar på de tre senaste matcherna.

– Det blir nog en tajt match. Behrn har ungefär samma konstgräs som det är här vilket är en fördel. Det är en bra arena och det ska bli kul att spela där faktiskt. Vi har laddat som vi kan med mycket speltid för alla. U 21-matcher och sedan resan till Finland. Vi är laddade som alla andra lag i allsvenskan, säger Kalle.

Att hantera belastningen på truppen kommer bli en avgörande framgångsfaktor för IFK Norrköping den närmaste tiden.

Jens Gustafsson bytte Kalle Holmberg tidigt mot Prishtina.

Simon Skrabb gjorde efterlängtad comeback efter fotskadan.

Kalle fick mindre belastning inför söndagen.

– Jag kände mig lite krasslig i halsen. Nu blir det att rehabträna, ta det lite lugnt på lördag som dagen innan match, säger Kalle.

Den tunga träningen är över, nu blir match vardag fram till juli, kanske lite längre.

– Det är de här veckorna som är roligt för oss.

Kul att ha med sig målform in i den tiden?

– Det är en klyscha att det är inget man bryr sig om. Vinner vi är jag nöjd och det är bra för laget, men gör man mål är det lite extra. Det är ändå klart, är du forward vill du göra mål varje match du spelar men det går egentligen inte, säger Kalle.