För tredje året i rad kunde Maria Rolf hälsa publiken välkomen på måndagskvällen. En rad företag sponsrar allsångskvällen men idén och genomförandet står Titanix för. Funktionärerna i bakgrunden som räknade huvuden kunde tidigt konstatera att det var långt över förra årets publikrekord på 1 400 personer. Om det sedan var gästartisten Nanne Grönvall eller bara längtan att få sjunga som drog rekordpoubliken låter vi vara osagt.

Och sjunga fick de. ”Turistens klagan”, ”I natt jag drömde” och ”Sånt är Livet” var några av pärlorna som den stora publiken gärna sjöng med i. På medtagna filtar och brassestolar njöt folk av både underhållningen och medhavd matsäck, som pizza, chips, läsk och salta klubbor. Bland annat.

Nanne Grönvall skulle ha varit med redan i fjol men fick då ställa in och därför var hon extra glad att hon kunde komma i år. Hon bilade ner över dagen och det blev både ”Avundsjuk” och ”Håll om mig” till publikens förtjusning innan hon satte sig i bilen och åkte hem igen i sommarkvällen.

Artikelbild

| Dragplåster. Nanne Grönvall såg till att det blev publikrekord för allsången.

Som vanligt fanns det fler gästartister under kvällen. Lotta Källström underhöll och systrarna Marianne och Lovisa Synnerstad,14 och 16 år gamla, från Edsbruk sjöng och spelade bland annat.Ett annorlunda inslag var att Valdemarsviks stolthet i ishockeyrinken, Jonathan Andersson, intervjuades av Maria Rolf. Jonathan är back och spelar nästa säsong i SHL, i Örebro. Maria Rolf avslöjade att hennes band faktiskt döpte sig efter en hockeyklubba, Titan kallad.