Lucia

Anmäl dig till Norrköpings Luciatåg här

Luciatåget 2017 Nu söker vi tjejer och killar som vill utvecklas i sång och sprida ljus och glädje i Norrköping.

Är du född mellan 1996-2001 och bosatt eller studerande i Norrköpings kommun är du välkommen att söka till Luciatåget 2017.

Som deltagare i Luciatåget belönas du med ett stipendium i form av en kurs i solosång på Kulturskolan. Du får även vara med om en rad äventyr där höjdpunkterna bland annat är den stora konserten i Louis De Geer den 12 december samt Luciadagen den 13 december. Under Luciadagen lussar vi på en rad olika ställen i Norrköping. Luciatåget uppträder dessutom på skyltsöndagen den 3 december. Hela Luciaensemblen får även möjlighet att köra bakom en känd artist under Kulturskolans Melodifestival våren 2018.

Ta chansen och var med i Luciatåget - Ett minne för livet!

Audition 23 oktober 2017
De som anmält sitt intresse för att vara med i Norrköpings Luciatåg kallas till en uttagning framför en jury måndagen den 23 oktober (kvällstid) där intervju och sångprov i grupp väntar. Exakt tid och plats kommer att mejlas ut till de som anmält sitt intresse.

Juryn väljer ut deltagarna och av dessa väljs sedan en kvinnlig Lucia ut efter kriterierna sångförmåga, närvaro, ledarskapsegenskaper, kamratskap och ambassadörsskap.

Luciatåget kommer att repetera en gång i veckan (torsdagar, 1,5 timmar), vecka 45-50.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kultruskolan på mejladress: kulturskolan@norrkoping.se

Anmäl dig till Luciatåget här

Fält markerade med * är obligatoriska. Sista anmälningsdag är onsdagen den 18 oktober 16:00.

Namn: *
Adress: *
Postnummer: *
Ort: *
Födelseår: *
Telefonnummer: *
Mejladress: *

Luciatåget på instagram - @luciataget