Logga in
Logga ut

Är du vår nästa stjärnkommentator?

Tävla Nu har du chansen att bli kommentatorsstjärna och kommentera livefotboll!

Känner du VM-febern stiga? Brukar du låtsaskommentera matcher för dig själv när ingen ser? Eller tycker du bara att det verkar vara roligt att kommentera fotboll, och vill göra ett försök? Då har du äntligen chansen att få visa vad du går för!

Du står nu inför möjligheten att bli vår nästa kommentatorsstjärna – och få äran och ansvaret att kommentera våra direktsändningar från finalerna av Danske Bank Cup!

Första steget blir att skicka in en testkommentering av tre sekvenser till oss. Den kommer sedan att bedömas av en jury. De tre kommentatorer som juryn anser gjort bäst ifrån sig kommer ges möjligheten att kommentera en hel match, och dessutom få individuell feedback.

Av dessa tre utses sedan en vinnare.

Deadline för ditt bidrag: 19 juni 2018, 23:59

Finalisterna offentliggörs: 21 juni 2018

Slut-audition: 25 juni 2018

Vinnaren offentliggörs: 27 juni 2018

 

SÅ HÄR GÖR DU:
1. Spela in din provkommentering (se instruktioner nedan).

2. Skicka provkommenteringen till rickard.bjorling@ostgotamedia.se, via filöverföringstjänsten filemail. Denna tjänst finns både som app och hemsida (www.filemail.com).

3. Skriv en kort presentation om dig själv: vad heter du? Hur gammal är du? Vilket är ditt favoritlag i den lokala fotbollen? Varför deltar du i tävlingen? Hur når vi dig? Maila även denna till rickard.bjorling@ostgotamedia.se

SÅ PROVKOMMENTERAR DU:
Här nedan finns tre olika scenarior som vi vill att du kommenterar. Vår rekommendation är att du spelar upp klippet på en teve eller datorskärm och filmar denna skärm med din mobil, samtidigt som du kommenterar så att du hörs i mobilen. Enkelt och smidigt!

Materialet du skickar in kan komma att publiceras på våra plattformar, exempelvis för att visa hur intresset för tävlingen varit.