Lotta Källströms blogg

Ny musik på gång

Har haft en bra inspelningsdag tillsammans med fantastiska Towe Widerberg och Roland Engdahl. Vi jobbar på nyskrivna låten "Tack för att du finns" som är beställd till årets Seniorgalor. Text av Kristian Ring, melodin har jag knåpat ihop och jag ser med spänning fram emot resultatet 😊

Dom skulle bara veta hur efterlängtade dom är

Så skönt det är ute just nu! Är hemma fredag och lördag från båtgigen, bara 2 veckor kvar, och njuter av allt som liknar vår. Trots att vi grävde upp hela trädgården i höstas så kommer det små blommor som lyckats klara sig undan grävskopan. Är verkligen galen i blommor och tror att om jag inte varit sångerska hade jag säkert varit florist...eller fotograf:) Ha en skön dag du med!

Fint skrivet!

På lördag spelar The Refreshments på Borgen. Sedan sist dom spelade här i Norrköping har det blivit Mats hemmaplan och det kan man läsa mer om i Sara Sagreaus fina reportage inför lördagen.

Ladda för att köra igen

Har varit hemma och supervillat, har lätt för att ladda och behöver göra ingenting för att orka göra en massa annars. Färdigladdad var jag så över till Linköping för att underhålla på Elite Stora hotellet som hade förfest innan Melodifestivalens Andra chansen. Kul event med schlagertema förstås. Nu är jag åter till "mitt" rum på Cinderella. Vi har kommit halvvägs med showandet av från Elvis till Dolly ombord, 5 veckor är kvar och vi har det hur bra som helst här! 

Fasta med flytande föda

För 4,5 månad sedan la jag ut första klippet på Majsans Magasin på Facebook, Majsan som för övrigt varit min laraktär i 15 år, och nu är det över en halv miljon visningar på just det första klippet. Galet roligt och det taggar mig att fortsätta göra små klipp i vardagen. 
Gilla gärna Majsans Magasin du med:

Vilken livsnjutare!

Finns det någon som kan hitta mer njutning i det lilla än en katt? Tror inte det! Vår lilla Fjant hittar dom skönaste platserna, dom högsta träden och dom mumsigaste råttorna.... som förstås måste visas upp hemma. Mest stolt är hon över att visa upp dom fåglar hon lyckats fånga. Dom släpper hon löst i sovrummet på morgonen så man vaknar av ett jäkla liv! Just då står hon inte högt i kurs hos oss tvåbenta. Nu när jag varit borta har Mats för det mesta varit hemma med katten och när bägge varit iväg så har våra snälla grannar kollat till henne. MEN vi var bägge iväg en längre tid nyligen och då var Fjant på Kattpensionat, något som säkert funkade, fast hon visade tydligt att det är hemma hon vill vara och ingen annanstans! Men i nödfall så.

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se