• fredag 22 augusti 2014
Var det sista spiken i kistan för Vargarna... Ur Classes Synvinkel Ur Classes Synvinkel
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

GOD JUL

Verkar det lite tidigt att börja tänka på julen strax innan midsommar? Ja det kan tänkas, men jag ska till Linköping för att diskutera underhållning till decembers julbord. Har lagt fram ett förslag på 3 artister som förhoppningsvis faller dom i smaken. Senare idag blir det åter till Norrköping för revyföreställning. Skickar med en bild på Mats Forsberg för tyvärr föll hans namn bort i revyprogrammet för det nummer som han och jag skrev: "Två kulor och botox". Häpp:)

Lekfullt spel

Psalmtoppen med Lotta Källström & Henric de Coster

Psalmtoppen eller Psalmfavoriter som vi också kallade konserten i Häradshammars kyrka blev toppen:) Henric de Coster som kompade mig på piano är en av mina favoritkantorer för han leker sig fram över tangenterna och man vet aldrig vad han lägger in i låtarna. Riktigt skoj för den som lyssnar. I en av låtarna vävde han in 3 andra samtidigt i mellanspelen som passade in som handen i handsken:) 

Nu har jag några lugna dagar som jag tillsammans med Mats ska ägna åt att producera årets julshow. Igår kväll kändes det verkligen att hösten är på ingång eller hur!

Foto för framtiden

Det sägs att man ska leva i nuet och det gör jag ganska mycket förutom när det gäller jobb, då är jag och mina artistkollegor Stefan Wikström, Jacob Jaldeland, Elin Ringborg och dottern Linnéa redan vid jul och den julshow vi kommer att sätta upp. 

Fotograferingen inför affischer och marknadsföringsmaterial har vi nu gjort och bilderna är i trygga händer hos yberduktiga Anna Wikström som är originalare (trot jag det heter). Ser fram emot att se resultatet! På bilden är det en suddig selfie med Linnéas mobilkamera. Kent Renåker heter fotografen som vi besökte för en kul photoshoot.

 

Fotografering inför Julshow på Grand hotel

 

Den närmaste framtiden sker detta, närmare bestämt imorgon söndag. Då är det konserten "Psalmfavoriter" med Henric De Coster och mig i Häradshammars kyrka kl 18.00. Välkommen dit!

Psalmfavoriter

Mycket låtar i huvudet

Augustifesten vid Refvens grund; Vi bjöd på underhållning och allsång utan häften Linnéa, jag och Roland Engdahl. Tänk så mycket låtar folk kan i huvudet ändå. Titt som tätt får jag frågan om hur många låtar jag kan egentligen och mitt svar blir alltid: -Jag har ingen aaaaaning! Kul att det kom så många och var med oss trots regn...

 

Sen fick jag vara Linnéas humpare, det vill säga den som bär artistens saker;)

Tänk att vara 10 år och en person som man brukar se på tv plötsligt står i ens trädgård och sjunger! Så var det för en liten tjeja och hennes kompisar som hade kalas och Linnéa kom dit som överraskning. Snacka om att dom blev överväldigade och glada!

N för alla - alla för N

 

Vi fick en ros i tidningen idag. Att någon tycker om något som man gjort och sedan skickar en offentlig ros är en fin gest som värmer gott! Tack till "Vi som var där"!

Spelade under dagen in reklamspotar för IFK Norrköping med datum och vilka lag dom möter på hemmamatcherna, spotarna ska gå på East FM. Kul att låten jag gjort & som Adam Wingemo producerat används även i reklamen:) 

http://ifknorrkoping.se/

Här är låten:

 

Upplevelser i det lilla

En dag i trädgården kan ge upplevelser det med, om man tittar noga vill säga. Mötte en jättelarv, större än min egen tumme som var snabb och mjuk fastän den såg ut att ha ett skal. Linnéa som avskyr kryp la till ett tjut i höga C, bara det var en upplevelse i sig:-)

Sen var det dags att skörda, en riktigt bra känsla då tomatplantan som hållts vid liv hela sommaren gett mogna tomater. Smakade bättre än alla man nånsin ätit tidigare:-)

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker