• tisdag 30 juni 2015
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
9000 aktiva ...50000 besökare.... Evenemangsbloggen Evenemangsbloggen
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

GOD JUL

Verkar det lite tidigt att börja tänka på julen strax innan midsommar? Ja det kan tänkas, men jag ska till Linköping för att diskutera underhållning till decembers julbord. Har lagt fram ett förslag på 3 artister som förhoppningsvis faller dom i smaken. Senare idag blir det åter till Norrköping för revyföreställning. Skickar med en bild på Mats Forsberg för tyvärr föll hans namn bort i revyprogrammet för det nummer som han och jag skrev: "Två kulor och botox". Häpp:)

På hemmaplan!

Det är inte annat än att man blir stolt över att vi har en så häftig festival som Bråvalla här i Norrköping! På vår hemmaplan (säger en som spelat fotboll i Bråvalla IK) kan vi bokstavligt talat gå! och se världsartister som får en att baxna! Från igår så var Robbie Williams och Lars Winnerbäck den absoluta behållningen för mig. Robbie var grymt bra och även fast han hade ett hav av människor framför sig kändes han så där intim i allt han gjorde. Snacket var skönt basic som om det varit på en liten klubb, musiken var suverän förstås!

Någon som imponerade på mig var också Winnerbäck. Jag har aldrig varit något fan av honom, men han frälste mig igår! Vilken hjärtlig, varm och bra konsert han gjorde. Han strålade lycka över att vara på plats och jisses vad publiken sjöng med honom. Enligt herrarna bredvid mig har han inte varit så här bra någon gång under sina 19 år och jag tror dom. Jag skulle inte ha velat vara Ola Salo igår som säkert önskade att han slutat sin konsert 3 minuter tidigare för så fort Winnerbäck klev på scenen bredvid så vallfärdade publiken dit. Inget extranummer hos Salo direkt... Helt förståeligt enligt mig för jag tyckte inte han levererade någon skön känsla alls och så hade han torrt inrepat mellansnack som kändes helt fel på festival. Nästa år blir det Bråvalla för mig igen, spännande vilka artister som bokas till dess!

Nu ska jag iväg och sjunga själv. Min publik kommer bestå av 50 bröllopsgäster och det är inte fy skam det heller:)

Eva-Linda, Pär, Beatrice, Jacob och jag hängde ihop under Robbie Williams

Mer musik åt folket

...som min kollega Roland Engdahl brukar säga. Och om man inte tar sig ut på allt som erbjuds så går det att titta här också.

 

 

En dag tidigare än väntat

Har varit och trubadurat ombord på Cinderella och det blev en dag tidigare än beräknat då killen som skulle spelat fick ont i halsen. En sångares mardröm och man måste lyssna på kroppen då den säger ifrån. För ungefär 15 år sen sjöng jag då jag borde varit tyst vilket resulterade i talförbud i 2 månader.... Det händer aldrig igen! Hade i vilket fall som helst några sköna dagar tillsammans med kryssningsvärdarna Nova och Per och trubaduren Mads Clausen.

Vilken fest!

Är så stolt och glad över Linnéa och hennes prestationer i skolan! För samtidigt som hon haft det hektiskt med en massa spelningar, shower, spelat i 3 musikaler och jobbat på Disneychannel under utbildningstiden har hon lyckats klara gymnasiet så bra. Är inte det minsta orolig över om hon kommer ha jobb i framtiden! Studenten firade vi ordentligt och redan på skolgården var det ett stort gäng av hennes släktingar och vänner som kom för att se utspringet. Festen fortsatte hemma ända till huvudpersonen somnade sött....för att sedan komma igen och möta upp klasskompisarna ute på stan. Att dom orkade!!

Den blomstertid nu kommer...

Idag har vi firat familjens första student, Adam i Gävle. Han blev hämtad på skolgården i en Ford Thunderbird och sedan hem och fira med alla släktingar, jag hade fixat en bricka med kallskuret, frukt och grönsaker med tillbehör, riktigt gott. Adam har gått en musiklinje och är redan en duktig allroundmusiker. Han har överraskat oss alla om och om igen med att uppträda med sånt som vi inte hade en aning om att han kunde! Kul:) Så har han fått jobb på ett särboende över sommaren så det blir inte så mycket ledigt under den tiden. Mats äldsta son Johannes gick ut för 2 år sen och har jobbat på Jack & Jones sedan dess. Glad för deras skull och för att det går så bra! Imorgon springer Linnéa ut så vi har förmånen att fira 2 dagar på raken.

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker