• onsdag 23 juli 2014
Myndig och firad Lotta Källströms blogg Lotta Källströms blogg
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

GOD JUL

Verkar det lite tidigt att börja tänka på julen strax innan midsommar? Ja det kan tänkas, men jag ska till Linköping för att diskutera underhållning till decembers julbord. Har lagt fram ett förslag på 3 artister som förhoppningsvis faller dom i smaken. Senare idag blir det åter till Norrköping för revyföreställning. Skickar med en bild på Mats Forsberg för tyvärr föll hans namn bort i revyprogrammet för det nummer som han och jag skrev: "Två kulor och botox". Häpp:)

Myndig och firad

Linnéa som firat sin födelsedag 2 gånger i större delen av sitt liv bestämde att nu när hon blev 18 ville hon fira med pappas och mammas familj tillsammans med tjejkompisarna på en och samma gång. Så blev det och ikväll var vi allihop i trädgården och hade det urtrevligt. 

Det där med att dela på uppvaktningen är nog i många fall bara så att det går av vana för flertalet skilsmässobarn, men varför ska man krångla till det, vi är ju vårt barns gemensamma anhöriga även fast vi har våra "nya" familjer sedan länge. 

Linnéa med sin farmor Berit

Var är Fjant?

Vår kissemiss Fjant hängde med mig och Linnéa på promenad i torsdags, hon brukar göra det, men den här gången blev hon rädd för något och rusade iväg åt andra hållet. Sedan har vi inye sett röken av henne! Hon som alltid svansar runt oss och som alltid kommer hem om nätterna var helt försvunnen. Vi har tagit åtskilliga promenader då vi ropat efter henne, och frågat om någon sett vår lilla Fjant, men inga tecken.

Nog för att det inte gått så lång tid, men när ett beteende plötsligt ändras så känner man direkt att något är fel och man målar upp den ena hemska bilden efter den andra med scenarier som man måste räkna med då man har en utekatt. Vi bestämde oss för att sätta upp lappar idag och efter bara en stund var det några som kom efter oss och sa att dom sett katten!

Hon är ju lätt att känna igen med den lilla svarta nosen. Dom tipsade om var hon kanske kunde vara så jag åkte dit och mycket riktigt, där var hon i trädgården hos ett par och skuttade efter fjärilar! Paret hade stora funderingar över vad dom skulle göra med katten som uppehöll sig där och vi är så glada att hon är hemma igen. Slutet gott allting gott

Det är inte läge att tänka på vikten

Nu har jag haft 14x45 minuters spelande ombord på Cinderella sedan i söndags, då är det bara 2x45 min kvar sedan blir jag landkrabba igen. Jag trivs fantastiskt bra ombord på båten och har mött så mycket vänliga människor, så har det varit mysigt att ha Mats omkring sig under 2 kryssningar. Han klev av idag. Så vad hittar jag på då...jo äter;-) Ett superplus är att det finns en massa färdig mat i mässen dygnet runt, lyxigt eller hur, så det är bäst att inte tänka på vikten....

Skepp o' hoj

Lagom till att Linnéa kommit hem från Malta så drog jag iväg för jobb på Cinderella.  Har haft tillfälle att sjunga för många lyssnande öron sen sista blogginlägget och som vanligt har det bara varit kul! Har spelat ombord på båtens soldäck sedan igår, men nu ser det ut som att regnet hänger i luften,  så då blir det att krypa in till puben och underhålla där istället. Mats har lite ledigt och kommer med ett par dagar. Toppen när det synkar! 

Några bilder från dom senaste dagarna:

Sjöbris i Motala

 

På ett lastbilsflak med Stefan Wikström

Cinderella

Och nu ombord på Cinderella.  

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker