• onsdag 2 december 2015
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
Glömde ngn att kanten borde fasats? Maries NEURO-blogg Maries NEURO-blogg
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

GOD JUL

Verkar det lite tidigt att börja tänka på julen strax innan midsommar? Ja det kan tänkas, men jag ska till Linköping för att diskutera underhållning till decembers julbord. Har lagt fram ett förslag på 3 artister som förhoppningsvis faller dom i smaken. Senare idag blir det åter till Norrköping för revyföreställning. Skickar med en bild på Mats Forsberg för tyvärr föll hans namn bort i revyprogrammet för det nummer som han och jag skrev: "Två kulor och botox". Häpp:)

Kan man älska nån på avstånd?

Kan man älska nån på avstånd? Ja det kan man verkligen! Den 9 december är det 10 år sedan vi träffades Mats & jag. Sedan dess har vi haft 30 mil mellan oss i Gävle och Norrköping och hur många turerna blivit går det inte att hålla räkning på. Men det har varit värt varenda mil kan jag lova! Fast nu händer det grejer i Källströms-Forsbergs förhållande, för idag säljer Mats sitt hus för att bli Norrköpingsbo! En liten lägenhet har han kvar i hemstaden för att kunna vara nära sina stora pojkar Adam och Johannes och föräldrarna Ehtel och Stig förstås. Jag har längtat länge efter att bli sambo med mitt livs kärlek och nu blir det av! Lycka! ❤️

Hjulen rullar

Just nu; Bygget hemma i trädgården fortlöper som det ska och snart är skalet till garaget färdigt. Det har faktiskt gått fortare än förväntat! Samtidigt som det byggs är jag ute och far och möter så många vänliga och trevliga människor. Blir överöst av allt gott som finns där ute! Som igår när jag höll på att tappa bakdäcket på bilen och fick hjälp på direkten av en bilmek som utan att blinka gick en bit till var bilen stod för att skruva fast bultarna. Ett par hundra meter till så hade allt lossnat helt och hållet! Snacka om flyt! Nu rullar alla hjulen som dom ska igen. Den här veckan har jag också sjungit för en massa människor och mer ska det bli då det blir pubunderhållning på Sangria i Linköping både idag och imorgon. Imorgon är det också FN dagen och det kommer att firas med en Veterangudstjänst i Hedvigs kyrka i Norrköping och där medverkar jag som fältartist. Välkomna dit, vi börjar kl 11.

Helt galen

Jag håller på att skriva på numret till mitt alter ego Majsan som ska vara med i julshowen på Grand. Ibland undrar jag var allt sjukt kommer ifrån och har insett att vi alla har det där helgalna i oss men att man är bra på att lägga band på sig till vardags. Kul har jag i alla fall då "hon" får fritt svängrum att köra på och det finns faktiskt inga gränser för vad som skulle kunna hända. Majsan har funnits i en himla massa år, kanske 15?. Och jag själv är nyfiken på vad hon kommer hitta på härnäst!

Bra dagar

Har tagit vara på lite ledigt tillsammans med Linnéa, Mats, pappa, Fjantkatten och även fått en del gjort som legat och väntat. Visst är det alltid nåt som man måste göra som tar emot, men känns så där skönt när det väl är gjort! För min del är det som vanligt det mindre kreativa kontorsarbetet som jag alltid får tvinga mig till att göra. Då är det bra att det finns saker att smita iväg till som är roligare... Att plocka sista vindruvorna i växthuset t.ex. eller att lämna bilen på rekond (den blev finare än nånsin). Och på det landa i varsin ände i soffan med Mats och katten för att kolla Linnéa på Disneychannel. Bra dagar i min värld!

Stolt stipendiat

Var på en jättefin konsert med Unga begåvningar idag. Unga och begåvade, ja verkligen och det är så jag undrar NÄR alla ungdomar har hunnit lära sig allt dom kan och bli så fantastiskt bra! Stolt och glad är jag också över att dottern Linnéa som jobbar så hårt och målinriktat idag belönades med Unga begåvningars musikstipendium. Ett välkommet stipendium som går direkt till studierna på Balettakademien i Stockholm som tyvärr inte är studiemedelsberättigad. På bilden längst ner är Linnéa med Ulf Svensson som är ordförande för unga begåvningar (en produkt av Barndiabetesfonden, NT, Lions och sponsorer. Det var förresten Ulf som grundade Kolmårdens Djurpark)

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker