• lördag 31 januari 2015
Kan inte alla dagar vara som denna?! Mirelle på de sju haven Mirelle på de sju haven
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

GOD JUL

Verkar det lite tidigt att börja tänka på julen strax innan midsommar? Ja det kan tänkas, men jag ska till Linköping för att diskutera underhållning till decembers julbord. Har lagt fram ett förslag på 3 artister som förhoppningsvis faller dom i smaken. Senare idag blir det åter till Norrköping för revyföreställning. Skickar med en bild på Mats Forsberg för tyvärr föll hans namn bort i revyprogrammet för det nummer som han och jag skrev: "Två kulor och botox". Häpp:)

Är det någon som missat detta?

Igår kväll roade sig Kalle och hans vänner då jag underhöll med musik & dans på Granens aktivitetscentrum. Han fyller 80 idag!

Känner du någon 65+ som också vill roa sig så går det att anmäla sig till Seniorgalan den 7:e feb. i Borgen, Norrköping t.o.m. 2 feb. Det är gratis och man anmäler sig på www.seniorgala.se

Välkomna!

 

 

Selfiedebut

Vilka fina damer och herrar jag mött i dag! På bilden är Nils-Erik 92,5. Han och jag dansade för 6 år sedan under en låt samtidigt som jag sjöng. Nu blev det repris på det och han bjöd upp under Du är min man!
Nils-Erik hade inte hört ordet selfie förut så nu fick han både veta vad det var och själv vara med och göra sin selfiedebut:)

Nu ska klackarna i taket!

Januari är en månad med väldigt mycket planering, möten, bokningar och marknadsföring för min del, en månad att komma ikapp allt som inte hanns med mot slutet av förra året och det behövs kan jag lova.

Linnéa och jag kört runt stan idag och affischerat. Vi har en rutt med platser där det är tillåtet att sätta upp sin information och det tar några timmar att göra det. Men med gott sällskap av Linnéa, som dessutom rattade bilen, gick det både lätt och smidigt eftersom man inte behövde parkera på varje ställe.

Imorgon ska jag underhålla i Katrineholm för att sedan åka till Stockholm där Mats ska få sin julklapp; en helkväll på Cirkus för att se Jonas Gardells musikal Mitt enda liv och innan det kommer vi njuta av en teatersupé med dryckespaket, vad som händer efteråt får bli en bonus på julklappen. Ser verkligen fram emot att slå klackarna i taket!

Uppvärmning i sparkdräkt med tofflorna i soffan inför kommande aktivitet; Att slå klackarna i taket!

 

Störst av allt

Störst av allt -Är kärleken! 

Och den tänker vi hylla i Hedvigs kyrka den 15 februari kl 17.00. med en konsert där vi bjuder på några av dom vackraste låtarna om kärlek. Det är fri entré så det är bara att komma och slå sig ner och lyssna under drygt en timma. 

Vi som håller konsert är Linnéa Källström, Fredrik Ingå, Anna Sköldh, Jerker Hårdänge, Novakören och jag. 

Välkomna!

Störst av allt Konsert om kärlek i Hedvigs kyrka Norrköping

Så här blev det

Fotot som vi tog förra veckan inför Seniorgalan blev så här på den färdiga affischen. Har ni sett alla klipp på youtube där det är flera personer som samtidigt spelar på samma gitarr? Så blev det för oss i ett happy moment, med det lät inget vidare;)

 

Seniorgala 2015 Norrköping Borgen Ragnar Dahlberg Roland Engdahl Lotta Källström musik

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker