Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Tur att det är billigt att ringa

Det har varit en lugn och slö söndag, har inte ens klivit ur morgonrocken! Skönt det och precis vad jag behövde efter en aktiv vecka. Mats och jag har gått om varandra, men möttes som hastigast i Stockholm då jag klev av Cinderella och han var i storstaden för att köpa bil. Jag åkte hemåt och han fortsatte till Norge för att spela i Tromsö.

Linnéa och jag möttes också en kortis då vi repade inför kommande helgs kärlekskonserter, passade på när hon ändå var här i Norrköping och gigade. Kan konstatera att vi tar väl vara på stunderna vi träffas, det blir aldrig något onödigt tjafs eller gnäll och så skattar vi oss lyckliga för att det är så billigt att ringa:)

Bilderna är från veckans happenings

 

Vikarierande kryssningsvärdarna Andreas Karlsson och jag. Han var för Humle och jag för Per Nyberg. Andreas är en toppenkille, rolig och lättsam. Honom kan man se i tv programmet Partaj m.m Ett grymt roligt klipp med honom från serien  Radiostyrd ligger på youtube. http://youtu.be/2IbaQdSIfrc 

I puben ombord på fartyget hölls det inte mindre än två vigslar. Annorlunda plats, men pubgästerna var med på noterna och höga jubel utbröt efter det magisk ordet JA!

Wizex håller i dom så kallade Reseträffarna med sin show I Folkparkens Tjänst. Riktigt bra och vilka otroligt trevliga personer dom är.

I Hedvigs kyrka med Linnéa och Fredrik Ingå. Välkommen på någon av våra konserter i helgen. 13/2 kl 18 är vi i St Laurentii kyrka i Söderköping och den 14:e kl 17 är vi i Hedvigs kyrka i Norrköping. Det är fri entré och dörrarna öppnas senast en halvtimma innan konsert.

Festfolk med mycket dans i benen fick avsluta veckans spelningar. 

Vilken vecka!

 Jag är så otroligt tacksam för allt jag fått uppleva den gångna veckan. Intensivt, men att möta en massa människor ger så mycket energi. Och att få spela tillsammans med andra ger också en hel massa. Jalle, jag och Linnéa t.ex hade den andra företagsfesten för Braviken. Fullt ös och en massa dans framför oss. Jalle är på en helt annan plats just nu då han nämligen ska bli pappa! Så spännande!!

 Bröllopsmässan i Himmelstalund blev något alldeles extra då Viktoria & Mathias vigde sig på riktigt inför mässbesökarna. Fest för släkt och vänner tar dom lite senare.

Fina Felicia Boman var modell För Make Up store och hade dagen till ära en fantastisk klänning av Lars Wallin 

Det finns alltid tid att busa och mysa med Fjant  

 Och med Mats. Han är bra på att ta med mig ut på promenader, vilket jag brukar vara dålig på under vintern, men uj så skönt när man väl kommer in i stugvärmen.

 Årets första företagslunch på REJMES var välbesökt. Landshövding Elisabeth Nilsson mfl talade och jag höll i en musikquiz. Riktigt fina priser till vinnarna. Bla en truckförarutbildning!

 Hedvigs kyrka höll en mässa på Förintelsens minnesdag. Biskop emeritus Martin Lind talade om alla människors värde och jag hade äran att bryta in med sång ackompanjerad av Fredrik Ingå

Biskop emeretius Martin Lind Fredrik Ingå Pether Ström Broman Lotta Källström

 

SSelfie med biskop emeretius Martin Lind, musikern Fredrik Ingå, prästen Pether Ström Broman

 

Soundcheck för bröllopsfest i Gryts bygdegård

Så fint smyckat, väldigt god mat som brudgummen lagat, glada och trevliga gäster och riktigt hög stämning!

 Sötaste tårtdekorationen av kottar

Överraskande brudvals som svängde mer än man kanske är van vid:) 

Dans dans dans.  

Det är kärlek i luften

Ja visst är det det! Man ser kärlek i vänskap, gemenskap, mässa och musik. Som igår då jag spelade för PRO i Linköping snacka om att det är en viktig gemenskap! Vi började med minnesstund för dom som lämnat vår jord under det gångna året för att senare fika med många fina samtal och så underhållning på det. Det är som en fritidsgård fast för äldre. Där ska jag va med när jag har åldern inne!

Då jag ändå var i Linköping passade jag på att pricka in en date med vännen Lana. Vi hade mycket att prata om och förstås var jag nyfiken på hur hon har det på nya jobbet på Tekniska verken efter att ha jobbat i 25 år på Radio Östergötland. Hon är en fantastisk person som det är så mysigt att träffa även om det är långt mellan varven!

Nu på söndag är det dags för bröllopsmässa i Himmelstalunds Brunnssalong där jag är konferencier och tillsammans med Linnéa kommer sjunga. Flera hundra personer brukar besöka mässan för att ta till sig av all samlad kompetens för fest och det är alltid lika kul. Speciellt för i år är att det kommer hållas en riktig vigsel mellan Viktoria & Mathias. Han friade till henne under förra mässan och nu blir det alltså av och alla som vill kan alltså bli bröllopsgäster!

Och på tal om kärlek så jobbar vi för fullt på uppföljaren av Störst av allt konserten från i fjol. Bland bilderna ligger det två likadana affischer om kommande konserter, men det är en liten sak som skiljer dom åt och det är tiden, datumen och platsen. Det blir en 3:e konsert också men i Linköping 24 april. Medverkar gör körer från respektive kyrka så det blir riktigt maffigt! Skriv in i kalendern och kom vetja, det är dessutom fri entré.

Både jobb & nöjen

Hoppas ni har haft en bra helg? Det har jag med både jobb och nöjen. Spelade tillsammans med Linnéa & Jalle hos Östgöta Kök i Magnentus building. Tänk att det är en stor cool pool mitt i lokalen! Många av gästerna var nog sugna på ett dopp, men mig veterligen var det ingen som hoppade i;)

Linnéa som skulle upp och iväg till Stockholm på söndagen lockade jag kvar hemma i Norrköping ett tag med en lång mysig brunch på Grand. Saknar verkligen att ha henne runt omkring mig i vardagen nu när hon pluggar i Stockholm. Tur att hon har mycket spelningar här hemma så hon kommer hem!

Efter brunchen hade jag glädjen att besöka min gamla arbetsplats Östgötateatern tillsammans med systerbarnbarnet Molly för att se Wendy & Peter Pan. Tur att det finns barn i släkten man kan låna med sig på roligheter:) Molly som aldrig varit där tidigare verkade trivas och skrattade högt flera gånger och var riktigt engagerad i historien. Till och med applådtacket tyckte hon var skoj då skådespelarna kom in flera gånger och bugade. Jag berättade att om man tycker det varit jättebra så kan man ställa sig upp och applådera! Hon flög upp ur stolen och klappade av hjärtans lust! Helt klart kommer det bli repris för oss att gå tillsammans till teaterhuset!

Kurr i kvadrat på Fiahemmet

Jag har ju en egen liten Fjantkatt, men uj vilka kärleksfulla och keliga katter jag och syrrorna Felicia & Beatrice träffade då vi besökte Fiahemmet! Vilket beundransvärt jobb dom volontärerna gör där! Beatrice har just låtit en 5 årig herre flytta hem till henne och sambon. Egentligen var det Felicia som började prata katt och då om att köpa en från just Fiahemmet. En sak kan jag stryka under på och det är att dom kurrande små varelserna förgyller ens hem!

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker