• måndag 22 december 2014
Är det hysteriskt eller är det hysteriskt? Ur Classes Synvinkel Ur Classes Synvinkel
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Oh holy night

Emedan det fortfarande strular med att lägga blogginlägg från mobilen gör jag en snabbkoll från datorn. Undra om det bara strular för mig? Hoppas supporten jobbar på det eftersom det är en högaktiv tid med mycket att blogga om, ofta....

Så länge... när vi närmar oss jul så kan väl den här låten passa:)

 

 

 

 

 

Ett liv på scenen

När jag kollade igenom senaste tidens bilder (bloggen funkar fortfarande inte som den ska och det är därför jag uppdaterar så sällan) och sammanfattar dom är det lätt att tro att jag bor på scenen. Lite så är det nästan eftersom jag känner mig hemma där och trivs med det jag gör. Men visst finns det endel utanför scenen också, men inte så mycket just nu då den mesta tiden går till repetitioner av julshowen och spelningar här och var. Tur att Linnéa är med och showar så vi hinner träffas;) Mats är på turné med sitt band The Refreshments så vi brukar inte träffas så mycket den här tiden på året. Så har vi det och det funkar för oss.

Hä är några bilder då:

Julshowsrepetition. Här övar Jalle, Stefan & Elin på Elvisposer. Det ser rätt bra ut eller hur!

Vaktmästaren och jag byggde scenen. Vi höjde det så att dom som sitter längst bak i salongen också ska se.

Julshow elite grand hotel norrköping

Ljussättning och ljud på plats. Vill att det ska se så rent och stilfullt ut som det går på scenen i Bråvikssalen. 

Så lite kattmys. Vi har ungefär samma sovtider Fjant och jag. Vakna om nätterna och sover halva förmiddagarna.

Har hunnit med att vara på Cinderella också under några specialkryssningar. Först ut var singelkryssning men mötesplatsen.se sedan rock´n´roll med Rock at sea som tjejerna på bilden var på.

Sedan var det countrykryssning där jag hade en helkväll i puben och finsällskap av Mats, mina fastrar Gerty & Ninni och farbröderna Thord & Ronny.

Eva Eastwood på Cinderella

Eva Eastwoods musik passade både på rock och countrykryssningen och jisses vilket drag det var då hon spelade med bandet.

Eva Eastwood på Cinderella

Riktigt roligt var det att Eva bjöd in mig som gästartist i en av hennes låtar! Låten var ny för mig men vi hann gå igenom den en stund innan och så fick jag ha fusklapp;) 

Syns det vem som är vikarie? Ja jag tänkte väl det, haha, Humle & Per Nyberg är gamla i gemet med att arbeta till sjöss och dom är bägge världens trevligaste.

Jag fyllde år under tiden jag var borta på jobb och vilken födelsedag det blev! En sån som verkligen bevisar att det inte alltid blir som man tänkt sig! För jag hade tänkt att det inte skulle bli någon speciell uppvaktning eftersom jag jobbade på Cinderella. Men det blev tvärt om och nu inser jag att det är där man ska vara för att bli firad! Överraskades först då vi skulle uppträda med att bandet där Humle, Kalle Månsson, Andreas Jansson, Per Nyberg och alla i hela nattklubben sjöng för mig.

Trodde det var färdigt så, men senare på avdelningsmötet samlades 14 personer för överraskning nummer 2; prinsesstårta, kaffe och sång! DÅ tänkte jag att det var färdigfirat, MEN överraskning nummer 3 kom när båda dansbanden Kindbergs och Larz-Kristers tillsammans med hela publiken sjöng födelsedagssången för mig! Så nya dansbandet Larz-Kindbergz uppstod för någon minut Nu är det nerlagt igen. Inte illa att få ett dansband va!

Då jag kom hem firade vi vidare...det är ju ändå himla kul.

Linnéa och jag sjöng på Vikbolandsjul eller egentligen var det hon som skulle sjunga men när jag ändå var med fick det bli lite stämmor.

I Motala fick jag en barrikad av stolar för att inte bli omkulldansad! Det var fart på´t på ett 50-årskalas. Klantade till det och kom på när jag nästan var framme att jag glömt en viktig pryl hemma.... Bestämde miog för att rigga och sedan ta bilen t.o.r. igen mellan Norrköping & Motala för att hämta det som behövdes. Ja ja, det är tur att det inte hänt förr och ännu mer tur är att det inte var i Haparanda! 40 mil blev det helt apropå på lördagen.

Gitarren & jag idag igen. Den här gången för PRO i Linköping. Kul att sjunga en massa av dom låtarna som önskades då jag var Levande jukebox på Radio Östergötland.

Och som jag inledningsvis skrev.... Visst verkar det som jag bor på scenen!

Många starka scenpersonligheter

Ytterligare en bra vecka med skojiga uppdrag har svisschat förbi! Just nu är jag hemma och vi repar intensivt för vår kommande julshow på Grand hotel. Det blir bra! Alla är så starka sceninpersonligheter och ett riktigt drömgäng att jobba med. Biljetterna går som smör och flera julbord med show är redan slutsålda! Premiären är den 28 november.

Julshow Elite Frand Hotel 2014

Julgänget; Stefan Wikström, jag, Jacob Jaldeland, Elin Ringborg & Linnéa Källström

 

Här är några bilder från gångna veckan:

Min systerdotterdotter Molly hade 7 årskalas för tjejkompisarna och kallade in släktens clown för att busa med alla. Söta Molly sitter  till vänster om clownen.

 

Cinderella som kryssningsvärd tillsammans med duktiga och rutinerade Humle

Vi hade "Så kan det låta" ombord med dansbanden Jenny Saléns och Drifters i varsit lag. I mitt lag var Erica från Drifters och lite smått blygsamt kan jag säga att när hornen väl växt ut så vann vi;)

Pappa Ebbe & Linnéa kom på besök ombord. Kul att familjen kommer och ser vad man gör egentligen!

Söta va? Linnéa och kompisen Caroline klädde upp sig till Halloween

I Motala Convention Centre hölls Skönhets och hälsomässa, riktigt mysigt med mycket av kvalite´ och härliga dofter och smaker. Jag var där som konferencier och sångerska och fick även tid för att ta del av utbudet bland alla utställare. 

I det här jobbet besöker man allt från slott till koja och vice versa. Här är från festsalen i ett slott strax utanför Södertälje där jag spenderade lördagsnatten.

Visst ser det mysigt ut? Vad bilden inte förtäljer är att Fjant alldeles innan fotot varit och pinkat ner hela min resväska! Lite mitt fel kanske för det var saker ivägen för hennes kattlåda och väskan var väl det som mest liknade en katttoalett...

 

 

Hej igen

 

 

Härligt musicerande tillsammans med Roland Engdahl i Gryts skärgård. Det var ett matlag som bjudit in Grytsborna till fest i bygdegården och det var en så varm och härlig stämning att man trivdes så gott.

Det är inte jag som fixar naglarna utan Linnéa som blir fin och ompysslad. Det var avkopplande att sitta bredvid och småprata med henne. Själv tycker jag inte det är någon idé att kosta på sig manikyr eftersom gitarren verkar äta naglar...

Tvätten är klar! Fjant är nyfiken på allt, även tvättmaskinen (Jo jag kollar annars att maskinen är tom innan jag sätter igång den)

Fest i Bankiren, vilken otroligt vacker lokal det är. Pampig på riktigt med takhöjden och formen.

Nu har jag klivit ombord på Cinderella för att vara kryssningsvärd under några dagar. Dom här herrarna hade dagen till ära klätt upp sig så här:) Som kryssningsvärd välkomnar jag gästerna ombord, informerar om vad som händer ombord i högtalarna, håller i musikquiz, spelar gitarr och sjunger i Vinbaren, håller i Grand opening och mycket mera. Det är en otrolig variation på arbetsuppgifterna och allt utförs under drygt 21 timmar. 

 

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker