Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Mitt i musiken

Tänk att gå vara mitt i musiken! Inser verkligen att jag är en lycklig Lotta som får musicera tillsammans med så många bra människor. Störst av allt konserten var en sådan som gav energi som räcker länge! Tack för det mina medmusikanter Fredrik Ingå, Jerker Hårdänge, Linnéa Källström och alla i Kärnakören under ledning av Per Åkerström. Ni är grymma!

Störst av allt i Linköping

Ikväll (söndag) klockan 18.00 har vi konsert i Kärna kyrka, Linköping med programmet Störst av allt. Vår kapellmästare är Fredrik Ingå, på bas/cello är Jerker Hårdänge och Kärnakören sjunger tillsammans med Linnéa & mig. Har du vägarna förbi? Då är du välkommen och det är fri entré.

Fina kollegor

Hade en riktigt skön showkväll med kollegorna Jacob Jaldeland & dottern Linnéa. Det är alltid kul att jobba ihop med dom, lika kul på scenen som i logen. Den här gången gjorde vi en dinnershow för Palette Group i fina Frösundavik i Stockholm. I och med att det var middagsunderhållning så innebar det lika mycket tid i logen som på scenen och att umgås med dessa två är lika med träningsvärk i magen efteråt av allt skrattande:)

Var ska man börja?

Börjar med ett -Hej, det var länge sedan! Sedan sist har jag haft en riktigt skön semester tillsammans med Mats i Thailand. Vi hälsade på och fick bo hos min kusin Eva-Linda & hennes man Pär som har en lägenhet där. Kul att få se platsen (Rayongprovinsen -Mae Phim) med guidning av dom som semestrat där i riktigt många år.

Vad annars har hänt då, jo en massa roliga uppdrag. Klev just av Cinderella efter 5 dagars spelningar. Höjdpunkten var på en av återresorna, dagtid alltså, då sista låten tillägnades ett nygift par. Mannen blev så rörd att han inte kunde hålla tårarna tillbaka, vilket smittade av sig på frun, vilket smittade av sig till gästerna vid bordet bredvid o.s.v. Det blev ett riktigt gråtkalas i puben och jag kan lova att det var svårt att sjunga med tårar i både ögon och hals. Efter sången blev det tvärt om att vi alla började skratta hejdlöst åt vad som just hänt. Musik berör helt klart!

All you need is love

Å vilken värme vi fått av publiken under och efter våra konserter i S:t Laurentii & Hedvigs kyrka! Jag säger ju det att ger man lite så får man dubbelt tillbaka och det är stort att musik kan beröra så mycket. Novakören, Söderköping gospel och Kör XL var suveräna och gav mig rysningar (goda sådana) flera gånger. Någon beskrev körsång som det ultimata teamarbetet och det kan jag hålla med om. Kapellmästare och pianist Fredrik Ingå är också han fantastisk att jobba med! Alltid enkel och med högsta leverans, likaså är Jerker Hårdänger på cello och bas. Så Linnéa förstås, älskar allt med henne! Som sista låten under konserterna beskriver -All you need is love! Ska det va svårare?

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker