• fredag 01 augusti 2014
Storebror ser dig! Ur Classes Synvinkel Ur Classes Synvinkel
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Redan årets sista!

Årets sista Allsång & Önskelåtar i Ljusfallshammar blev en riktig höjdare med spontana gästartisten Jörgen Mulligan som bjöd på nummer ur sin Zarah Leander & La Cage Aux folles repertoar. Roland Engdahl spelade som alltid väldigt bra på både piano och trombon. Berit Malmqvist förärade oss med vackra blommor. Stefan svängde loss med en Knäpppolka. Å jag tjattrade på som vanligt mellan tonerna. Lantbruksmuseet hade arrangerat & fixat på bästa sätt. Christer & Britts ankor värpte på bra för att det hembakta skulle få den gyllengula färg som just ankägg ger. Bertil Olsson var chaufför för ett helt gäng glada damer och han blev även firad på scenen för sina 70+. Susanne Engdahlfotograferade, styrde tillsammans med familjen i köket & i entrén. Hon höll ordning på Rolands noter och samlade in önskelåtar från den skönsjungande publiken. Min pappa Ebbe Källström åkte ända från Vikbolandet för att vara med. I och för sig är det inget för honom som kör tusentals mil per år!Håkan Ekström var på plats med sin campingstol och såg ut att trivas skönt tillbakalutad i värmen. Ja, Det var det... Nästa år kör vi igen!

Dom tog saken i egna händer

Det var hett i baljan (Ringarum) inatt där Baljadagen firades. Fest, fin stämning och spontandans blev det. Det var fullt med bänkar framför scenen där Stefan Wikström och jag spelade, men publiken röjde bort dom för att kunna röra på sig. Det krävs speciella tillstånd och andra förberedelser för att dans ska tillåtas av myndigheterna, men här var det ju publiken själv som tog saken i egna händer:)

Sväng i Baljan

Det blir party i Ringarum ikväll och alla är välkomna:-) Jag har varit där tidigare och det kom 4 gånger så mycket festsugna personer än arrangörerna räknat med. Kul var det då och kul kommer det bli ikväll

Wow factor med The Refreshments

Det blev ett heldygn i Kalmar då jag var med Mats när han och bandet spelade på Larmtorget. Över 5000 personer kom för att se Refreshments på en superlyckad kväll i värmen! Deras nya skiva heter "Wow factor" och titeln svarade absolut upp till förväntningarna på torget. Dom kör sin stil år efter år och är faktiskt inne på sitt 25:e som band. Hur coolt är inte det!





Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker