• tisdag 30 september 2014
Bristen på BAD stoppar eget ansvar! Maries NEURO-blogg Maries NEURO-blogg
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Huvudlösa

Med denbhär bilden vill jag säga att det är tur att han som fotat jobbar som DJ och inte som fotograf ;-)

Är ombord på Cinderella i några dagar som kryssningsvärd.  En som var angelägen om att följa med var katten Fjant. Hon hoppade i min väska och satt tills jag fick lyfta ur henne. Hon fick stanna hemma med Mats och Linnéa! Söt var hon i alla fall. 

Kulturnatt & folkfest

Var håller alla duktiga musiker och konstnärer hus alla andra dagar om året? Underbart är det i alla fall att så många har så mycket att visa upp på Kulturnatten. Själv tjyvstartade jag kulturarbetet redan på förmiddagen då ett företag hade familjedag och jag var där som clown som spexade och målade ansikten. 

Så fortsatte clowneriet med barnallsång på Visualiseringscenter. Fick alltså köra bil som clown vilket är en av få saker som jag känner är jobbigt. Ja när folk kollar då man står vid rödljus t.ex. ska jag tuta och skoja till det lite då eller? Svårt är det i alla fall eftersom man är i roll och förväntas göra något kul i den utstyrseln ;) 

 

Lotta Källström Clown Lattjo ansiktsmålning

En söt nymålad liten tiger som det är svårt att bli skrämd av..

Roland Engdahl

Roland Engdahl framför den coola fonden på Visualiseringscenter

Studio Skandia

Kvällens sista stopp var på nyinvigningen av Studio Skandia där den ena akten avlöste den andra. Även här spelade jag tillsammans med Roland Engdahl och det var snabba ryck mellan banden för soundcheck och för att rigga och riva alla instrument, men Bosse & Per på Skandia skötte det helt suveränt bra. 

Det ligger mycket idéellt arbete bakom ett så här stort evenemang och det är kul att folk verkligen går ut och tar för sig av allt som bjuds. Kulturnatten är en riktig folkfest!

Värme i massor

Vi har haft lite terapiarbete Mats och jag genom att ta hand om 3 kubikmeter ved. Det är liksom dubbel verkan på värme då vi jobbat oss varma och svettiga nu och kommer att njuta av många sköna brasor framöver.

Har annars haft det lite lugnt i några dagar och jobbat med bokningar och kortare uppdrag i närheten. Det är som lugnet före stormen innan alla kommande spelningar.

Närmast idag är jag på Stadshotellet i Skänninge och imorgon/Kulturnatten är det barnallsång med Clownen Lattjo och Pianorolle på Visualiseringscenter kl 15 samt Studio Skandia (Drottninggatan 31) kl 18 då Roland Engdahl och jag bjuder på några av våra favoritlåtar.

Barnallsång med Clownen Lattjo och Piano Rolle
Kulturnatten 27/9, kl 15

Här kommer ett meddelande från Clownen Lattjo och Piano Rolle:
"Ta med farmor, morfar, kusinen, kompisen - Ja, alla du känner till Visualiseringscenter på Kulturnatten den 27 september och sjung med! Kl 15 öppnar vi upp dörrarna för alla små stämband att ta ton i den mäktiga Domteatern. Vi sjunger om spindlar, gurkor, fjärilar, apor och en massa knasigheter tillsammans med den busige Clownen Lattjo och Piano Rolle, som även tutar i sin trombon".

Medverkande:
Sång och spex med Lotta Källström och Roland Engdahl

Pris:
50 kr (barn) / 100 kr (vuxen)

The ultimate Majsan

 

 

Majsan komiker dold teater

Snacka om "The ultimate Majsan" på mingelfest med Babsan! Ett så´nt evenemang där man verkligen kan säga att ALLA var där;-)

...Ja i alla fall dom som var och handlade på ICA å vid sidan sitter Hasse Player och spelar på sin gitarr.

Stolt som sjutton

Linnéa Källström

"Det sänds i hela världen" Kultur & Nöje - Norrköpings Tidningar
"Hallå där Linnéa Källström som precis spelat in nya avsnitt av Violetta:The Scoop."

-Läs fortsättningen av Calle Slättengrens artikel om dottern och hennes kompisar/kollegor på Disneychannel

http://nt.se/kultur-noje/det-sands-i-hela-varlden-10173191.aspx

 

Jag är så stolt över vad Linnéa åstadkommer både som programledare och sångerska och så är hon en himla mysig person:)

 

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker