• tisdag 27 januari 2015
Gåta med Casanova Perenkranz bakom scen Perenkranz bakom scen
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Selfiedebut

Vilka fina damer och herrar jag mött i dag! På bilden är Nils-Erik 92,5. Han och jag dansade för 6 år sedan under en låt samtidigt som jag sjöng. Nu blev det repris på det och han bjöd upp under Du är min man!
Nils-Erik hade inte hört ordet selfie förut så nu fick han både veta vad det var och själv vara med och göra sin selfiedebut:)

Nu ska klackarna i taket!

Januari är en månad med väldigt mycket planering, möten, bokningar och marknadsföring för min del, en månad att komma ikapp allt som inte hanns med mot slutet av förra året och det behövs kan jag lova.

Linnéa och jag kört runt stan idag och affischerat. Vi har en rutt med platser där det är tillåtet att sätta upp sin information och det tar några timmar att göra det. Men med gott sällskap av Linnéa, som dessutom rattade bilen, gick det både lätt och smidigt eftersom man inte behövde parkera på varje ställe.

Imorgon ska jag underhålla i Katrineholm för att sedan åka till Stockholm där Mats ska få sin julklapp; en helkväll på Cirkus för att se Jonas Gardells musikal Mitt enda liv och innan det kommer vi njuta av en teatersupé med dryckespaket, vad som händer efteråt får bli en bonus på julklappen. Ser verkligen fram emot att slå klackarna i taket!

Uppvärmning i sparkdräkt med tofflorna i soffan inför kommande aktivitet; Att slå klackarna i taket!

 

Störst av allt

Störst av allt -Är kärleken! 

Och den tänker vi hylla i Hedvigs kyrka den 15 februari kl 17.00. med en konsert där vi bjuder på några av dom vackraste låtarna om kärlek. Det är fri entré så det är bara att komma och slå sig ner och lyssna under drygt en timma. 

Vi som håller konsert är Linnéa Källström, Fredrik Ingå, Anna Sköldh, Jerker Hårdänge, Novakören och jag. 

Välkomna!

Störst av allt Konsert om kärlek i Hedvigs kyrka Norrköping

Så här blev det

Fotot som vi tog förra veckan inför Seniorgalan blev så här på den färdiga affischen. Har ni sett alla klipp på youtube där det är flera personer som samtidigt spelar på samma gitarr? Så blev det för oss i ett happy moment, med det lät inget vidare;)

 

Seniorgala 2015 Norrköping Borgen Ragnar Dahlberg Roland Engdahl Lotta Källström musik

Kyssäkta

Hade en riktigt skön förmiddag hos Madde på Hud & Kroppshälsan med make-up inför en fotosession. Jag har fastnat för hennes Jane Iredale produkter då en artistkollega hade dom och jag fick prova. Det är oftast så med mig, jag älskar att botanisera i andras sminkväskor och få tips om vilka saker dom gillar, och en förmiddag med en hel kollektion av fina produkter var rena drömmen för mig!

Så när någon säger (oftast män) att "du behöver inget smink, du är fin ändå" så ska dom veta att jag är lika bekväm med som utan, men tycker det är himla roligt att se hur man kan förändra och lyfta fram eller dölja mycket med make-up. Så doftar det väldigt gott och så bir man len...bara det är värt en massa:)

En förmiddag med massor av fin make-up hos Hud & Kroppshälsan. Läppfärgen som jag tog på kl 11 satt lika fint utan att vara torrt och fnasigt kl 23 på kvällen. Snacka om kyssäkta, får prova nästa gång jag träffar Mats <3 

Fotosession hos Georgis på Ateljé Carlsbecker med Ragnar Dahlberg, Roland Engdahl och mig inför Seniorgalan på Borgen den 7:e februari. Det färdiga resultatet av bilden kommer i en annons i morgondagens? NT och på affischer lite här och var.

Seniorgalan är något riktigt häftigt där Georgis som är initiativtagare samlat så mycket sponsorer att allt är helt gratis för alla över 65 år.

Det bjuds fikabuffé, underhållning, filmvisning om gamla Norrköping, kåseri av Ragnar Dahlberg, Lasse Stjernkvist och invigning av självaste Landshövdingen Elisabeth Nilsson. Vad mer...jo alla får med sig en goodiebag med gåvor av sponsorerna m.m.

Föranmälan krävs och det gör man på www.seniorgala.se 

Georgis som drar i det hela gör det för att tacka alla hjälpande händer för det stöd han fått genom åren från tiden han kom hit till Sverige och till nu, och ser man på det i ett större perspektiv så har vi alla någon att tacka för vad man har. Där är själva grundidén till galan och förra året som den hölls kom det över 1000 personer. I år hoppas vi på fler! 

 

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker