• torsdag 3 september 2015
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
Inte kommunisternas seger! Utrikesbloggen Utrikesbloggen
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

PREMIÄR

Då har vi 19 föreställningar kvar! Vi hade en härlig revypremiär med mycket skratt och fin respons av publiken. Man vet ju aldrig vad som kommer gå hem!

På rymmen med kråkan -Premiärpublik

En del av publiken som sitter i två etage. Perfekt väder fick vi!

Nya spelplatsen på Knäppingen funkade riktigt bra även om det var trångt när alla ca 250 personer var på plats.

Tjusiga klänningar som vi har i ett "Supremes" nummer. Klänningarna är sydda av Bassam Hannah

Välförtjänad avkoppling på The Cromwell house efter föreställningen.

Trött och glad går jag och knyter mig:) Over and out...

Ett bildrikt blogginlägg, så som det brukar va

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jag skulle aldrig köpa några ‪#‎foppatofflor‬ och det har jag inte gjort heller.... Men när pappa Ebbe fick erbjudandet 2 för 1 så gick ett par till mig. Tycker fortfarande dom är jäkligt fula, men gu så gött att bara hoppa i och klafsa runt med... Men bara hemma! Tack för dom pappa!?

 Vilken underhållning på Parken! Dessvärre vann inte IFK, men kvällen var god och gubbarna som satt runt oss är för roliga i sitt snack och då känslorna bubblar ut i ord som är från en annan tid! Linnéa, jag och syrran Beatrice trivdes

 

 

Allsång

 

 

 

 

 

2 veckor i 39 bilder

Att jag alltid fotar (lite för mycket) vet alla runt mig och mobilen som är den som oftast får fungera som kamera har jag just tappat i backen. Självklart sprack glaset, men alla funktioner funkar som dom ska så det innebär att jag kommer fortsätta peppra omgivningen med bilder:)

Här är vad jag haft för mig sen sist. 

Har haft några riktigt bra dagar som trubadur på soldäck ombord på Cinderella. Min gamla Grease, clown och även fältartistkollega Jenny Asterius Persson var kryssningsvärdinna och stämde in i sång så ofta det gick. 

 Det bästa med att spela på soldäck är att kvällarna är lediga och då passade jag på att kolla in vad andra hade för sig. Ville Viking dansade t.ex med alla barn flera gånger varje dag.

Många Östgötar gjorde som jag; var ombord och kryssade. Här är duktiga musikern Hasse Player Karlsson med fina frun Anneli Hellgren 

 Jenny A.P bjöd på go sång i vinbaren. Och nog avslutade hon med ett av sina paradnummer (enligt mitt tycke) Don´t stop beliveing

 Fler bekanta ansikten var Frederik Andersson från Ringarum med sin fästmö Birgitta. Dom firade 5 år tillsammans<3

 Anders L Jonsson, trubadurkollega var där med sin syrra, mamma och väninna. Anders gästsjöng med mig i Utan dina andetag. Riktigt roligt att sjunga ihop:)

 Besök ända från Tjällmo! 

 Sooommar i skärgården! Så mycket svenska låtar som möjligt bjöd jag på.

Lollo med make. Glatt återseende, hon var också med i Grease på Arbisteatern för lääänge sedan

 Kryssningsvärden Kjell-Åke Ring ber vädergudarna om extra mycket sol....

Det funkade inte.... Spöregn tömde däck på bara några sekunder.

Efter 16x45 minuters spelande i "musikkiosken" på däck hängde jag av mig gitarren men stannade kvar ombord på Cinderella för att kliva i kryssningschefsuniformen. Olika roller förnöjer!

Väl hemma hade pappa Ebbe plockat ihop min nya el-cykel. Han har en och på midsommar sa jag att jag inte ville prova hans eftersom jag bara skulle vilja ha en egen då. Fasen så väl jag känner mig själv... Nu har vi en varsin.

 Dom går som bara den och så himla kul det var att ta ett kvällsrace:)

 Mer sång har det blivit. Här på ett fint bröllop i Västra Husby kyrka. 

 Så vidare för allsång och underhållning i Tyrislöt tillsammans med Roland Engdahl och Lasse Jönsson. Vi fick en spontan gästartist med oss på scenen då Göran Andersson från Eksjö förgyllde låtarna med sitt dragspel. Roland och jag har två gånger kvar på vår allsångsturné. Nu på onsdag i Borgsruinen och den 3:e augusti i Ljusfallshammar. 

Det där med allsång bara växer och växer och det verkar inte finnas någon ände på intresset att vara med och sjunga!

 Svamp har jag passat på att leta efter, och även hittat.  

Söt när hon halvsover. Ja visst är hon det, men när hon är vaken Fjant så får man passa sig eftersom hon är den typ av katt som alla katträdda är rädda för. Opålitlig alltså...

Shoppingrunda och så en mysfika med Linnéa på nya cafét Tea & tale.

 Mer svamprundor. Jag tröttnar aldrig påå att gå i skogen. Får så mycket energi av att strosa runt.

 Dagens lunch flera dar i rad! Har några meter hallonplantor i trädgården och istället för att plocka och lägga i burkar så står vi där mitt i buskarna och äter oss mätta av alla saftiga hallon.

 Tyrislöt igen, den här gången för att medverka i Åsa Sjöbergs tv-program som kommer sändas i vinter. 

 Luftgevärsskytte där atta gäster tävlar mot varandra. Linnéa och jag sköt lika bra eller dåligt;)

 Ljudteknikern Björn Holmström hade det blåstigt och regnigt vid sitt mixerbord, men verkade nöjd med en kopp java.

 Två låtar spelades också in till komp av Roland Engdahl. Linnéa sjöng All of me och jag sjöng Vågorna.

Tomas TP Pettersson filmade hela dagen. Ömsom sol och ömsom regn gjorde att det blev en del tålmodigt väntande och allt blev en aning försenat för gästerna som skulle komma efter oss.

 Med kritiska öron fick jag lyssna igenom musiken som spelats in.

 Undra hur många TV-program Roland varit med i? Han spelade i Café Norrköpings husband i alla år.

 Tummen upp för en kul inspelningsdag tillsammans med Åsa, Björn, TP och Linnéa hos Lotta Rosell på Tyrislöts camping.

Pappa Ebbe, farbror Thord och jag satte oss i bilen norrut och det hann bli kväll innan vi kom fram till Mats i Gävle. Han ska sälja sitt hus och håller på att göra sig av med en massa saker. Bäst var det då att passa på att hämta min motorcykel som tog alltför stor plats i hans garage.

 Vi hade en supertrevlig kväll/natt med bröderna Källström! Kul att dom var med och fick se hur Mats bor. Det var på tiden efter att vi hängt ihop i snart 10 år;)

 Klart herrarna skulle få se alla fina omgivningar från vattnet. Mats bor alldeles vid Dalälvsmynningen mot Östersjön. En tur i ekan var toppen

 Kapten Forsberg

Mats hade hittat en perfekt ramp för att lasta hojen på flaket och som tur var fick den plats!

Den stora frågan var om vi skulle hitta någon ramp för att få av hojen då vi kom hem. Efter en kort stunds letande hittade Thord & Ebbe bästa tänkbara plats i Krokek i närheten av där Thord bor och fick smidigt av motorcykeln.

 Något ringrostig fick jag övningsköra lite för mig själv innan jag gav mig ut i trafiken. 

 Tog då en tur till Britta & Lennarts Nära Kött i Norsholm och fick mig både mat och underhållning. 

 Jag har en veckas semester, men vad hände. Jo, det fanns ju en mikrofon att sjunga i och vips var jag på scenen med Towe Widerberg, Charlotta Widerberg, Roland & Lasse. Men bara för en låt....

Vilken ljuvlig kväll det blev! 

 Ikväll ska jag till Gamla Linköping och se premiären av "Med Tage -I tiden". Linnéa spelar med och jag kommer va en stolt mamma som sitter i publiken och trivs!

Glad frys

Nu har jag börjat hämta hem allt gott från skogen. Blir riktigt lycklig av att plocka kantareller men jag glömmer också bort från år till år att jag får ont i magen av att äta för mycket av dom, men det är svårt att låta bli! Blåbär finns det hur mycket som helst av och med bärplockarens hjälp fyller man snabbt frysen. Det går också lätt att rensa om man lägger bären i en djup bunke med vatten och gör en "virvel" i vattnet, då flyter det mesta skräpet upp. Det här är lyx på hög nivå i min värld i alla fall..

Flytten är nära

Lilla tjejen har fyllt år och blivit stor, hon flyttar snart hemifrån till Stockholm för att plugga. Jag kommer sakna ihjäl mig efter henne!! Men det är ju inte jättelångt till Stockholm och så ska hon vara med i julshowen på Grand Hotel i Norrköping så då kommer vi ses mer regelbundet. Vi firade Linnéa på 19 årsdagen hemma hos hennes pappa med blommor, plockmat, fika, presenter och visning i hönshuset. Det var hur trevligt som helst när delar av släkten och hennes vänner var samlade tillsammans istället för att som många andra år ha firat henne "var släkt för sig".

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

  • Mest lästa bloggar
  • Senaste blogginläggen

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker