• måndag 26 september 2016
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
Bråk i tvättstuga gav kvinna rätt till nöd... Juristbloggen Juristbloggen
Vädersponsor:

Lotta Källströms blogg

PÅ RYMMEN MED KRÅKAN

Så här blir affischen för "På rymmen med kråkan". På bilden saknas Kristofer som kommer vara med. En jättetrevlig och duktig kille som just gått ut balettakademin i Stockholm. Andra nyheter för i år är att Pontus Helander inte ska vara med. Han kommer istället ha fullt upp med att regissera Emil i Lönneberga.

Katten, fotografen & quizen i en salig blandning

Vaknade av att katten levde rövare inne i sovrummet. Satte mig upp i sängen och får se att hon gör allt för att en liten näbbmusen ska hänga med i katt och råtta leken ett tag till, men se det var över för den! Varför ska katter släpa in och visa upp sina fångster? Små möss är en sak, men när hon släpper lös fåglar i sovrummet känns det inte så himla kul längre...

Igår var jag på ett kul fotouppdrag i Buskhyttan tillsammans med Maria Dillon (från Sång & Yogaspecialisten) för fotografen KGZ. Han har hittat en riktigt cool miljö och samlar bilder på olika människor med olika bakgrunder till sin portfolio. Det blev en riktigt rolig dag med många klädbyten och byte av platser. Det roligaste blir ändå att se hur det blev, då man inte poserade så som i vardagslag :)

Tycker du om musikquiz? I så fall gör jag en, ska man kalla det, länsturné den här veckan med början på Husby Säteri ikväll, Rimforsa strand imorgon och Arkösunds hotell på torsdag. Kom å va med vetja!

Allt ändrades för 20 år sedan

För exakt 20 år sedan förändrades allt drastiskt för mig och inget blev sig ler likt då den största av kärlekar kom in i mitt liv! Dottern Linnéa föddes kl 23:52, 3920g. Siffror jag aldrig glömmer och det sagt av en som annars inte kommer ihåg ett nummer:) Vi har en så bra relation och trivs så i varandras sällskap. Saknar henne varje dag vi inte träffas och just idag har hon flugit iväg med några tjejkompisar till Cannes. Hon har det gott, roar sig med vänner, jobbar hårt och det ska bli så kul att se vilka vägar hon tar i livet min lilla stora flicka! Vi samlades för att fira henne i en loge hos hennes pappa med sambo och eftersom hon har två familjer blev vi ganska många även om Linnéa själv ville fira lite smått.

Vem älskar inte Pippi!?

Jag gör det och hon är en stor och hållbar favorit hos många barn. För 4:e året i rad har jag varit inbjuden till en förskolas sommaravslutning. Första gången som clown, andra som Pippi, tredje som sagoprinsessa och nu fjärde gången som Pippi i repris. Tack Astrid Lindgren för alla fina sagor! Vilken fantastisk och spännande hjärna hon hade som skapade dom olika sagofigurerna! Och att sedan ha förmånen att sätta sig in i och agera som en av dom är så himla kul. Man kan ha en ram för vad man tänkt göra i föreställningen, men det blir mycket improvisation då barnen ställer tusen olika frågor. Om var Tommy & Annika var just nu t.ex och om jag red på Lilla Gubben dit. Svaret blev självklart att T & A var hemma på sin egen sommaravslutning och att dom tog hand om Lilla Gubben.

Uppdaterad

Sommar och sol, eller välbehövligt regn spelar ingen roll för musik blir det i vilket fall som helst:)

Min spelkalender är uppdaterad. Ta gärna en titt, du kanske har vägarna förbi någon av platserna jag underhåller på och du är varmt välkommen!

Kolla länken här som går till min hemsida:

http://lotta-k.com/kalender.html

 

Svintuna marken Lotta Källström Stefan Wikström Janne Lekström Micke Hjort Göran Hanning

Svintuna marken med Stefan Wikström & Maffian från ett tidigare år. I år spelar vi på samma plats den 28/8

Trädgårdslust

Välkomna till Färgargården för en skön dag med inspiration för trädgård, odling, hantverk m.m. Ett busfröområde finns också för barnen att plantera i, klappa kaniner, håva i Strömmen o.s.v. Jag är konferencier för det hela och bjuder även på musik tillsammans med Silverstänken. Vi håller igång mellan 10-15 nu på lördag den 21 maj.

Välkommen till Lotta Källströms blogg på NT.se.

"Vad gör du annars?" Välkommen till min sida på nätet för att få reda på det. Häng med mig i mina uppdrag på & runt scenen, min familj med dottern Linnéa som sjunger och jobbar på Disney Channel & fästmannen Mats som trummar i The Refreshments, vänner & en massa annat som händer. Du når mig på mail om du har något på hjärtat: lotta.kallstrom@gmail.com Hemsida: www.lotta-k.com

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker