• tisdag 02 september 2014
75 år sedan Katastrofen Michajlovs blogg Michajlovs blogg
Vädersponsor:

Det bidde inget

Ni vet känslan av att laddat, argumenterat fram och sett fram emot en viss sak och att den sen inte blir av? Så är det för mig just nu.

 Kommunfullmäktige drar ut på tiden och Strömsholmsärendet skjuts upp till nästa möte. Attan också. Jag hade sett fram emot att argumentera lite!

Men bokslutsdebatten gick bra, Östergötland kallar sig nu även East Sweden och regionansvaret vill vi ge till landstinget.

Publiksuccé på Vs Kartellenkonsert

Igår spelade Kartellen inför 1500 personer i Trädgårdsföreningen i Linköping. Det var väldigt mäktigt och en bra och solig eftermiddag. Pauls Lindvall var särskilt inbjuden för att avnjuta konserten, men han dock inte upp.

Corren skriver mer här.

Stoooooor publikmassa.

Vänsterpartiets Rosanna Dinamarca var på plats och pratade om Vs arbete för att all kultur ska vara fri.

Ordförande tilika landstingspolitikern för V Linköping Emil Broberg som arrangerade konserten.

Jag bjöd Paul Lindvall på kaffe och mazarin. Han kom inte.

 

Debattboxning match 2

Igår fightades jag och Mathias Sundin i match 2 av debattboxningen, i ett lagom slammrigt café i Linköping. Efter vår match boxades landstingspolitikerna Emil Broberg och Anita Jernberg. Jag tror att de allra flesta åt en god lunch och lyssnade på skillnaderna mellan V och FP.

Snecker mot Sundin.

Broberg mot Jernberg.

Efter debatten stod jag ett pass i Linköpings fina valstuga. Många skolklasser som är ute på stan och gör skolarbete om de olika partierna- skoj!

Linda Snecker är fritidspolitiker i Norrköping och etta på Vänsterpartiets riksdagslista i Östergötland. Ordförande för Vänsterpartiet Östergötland och partistyrelseledamot. 

Sport

Kultur- & nöje

Livsstil

Opinion

Övrigt

Politiker