Åsa Sjöbergs blogg

Kärt återseende!

Mitt förra blogginlägg försvann visst... gör ett nytt försök:-)

Igår strålande sol, idag snöblask och regn. Precis som vädret ska vara så här års. Men det är vår i luften, och jag älskar´t!

Nu kan man frossa i tulpaner, och det gör jag. Passar på att njuta av dem så länge de finns.

Igår gjorde jag nåt jag inte gjort på länge. En stil i grupp med ett gäng goa tjejer från Västerlösa utanför Linköping. Det här var vardagsmat för mig under tio års tid, när jag jobbade för fullt som stylist med många olika stylinguppdrag, innan det blev sång och tv-program för hela slanten. Sen har tiden liksom inte räckt till för stylingjobben riktigt. Så det var himla kul att damma av kunskaperna och prata kroppsformer, proportioner, stilpersonlighet och hur man får ihop en bra basgarderob. Många skratt och ännu flera klädbyten hann vi med under timmarna tillsammans. Tack alla goa tjejer och Bodil Sjöberg för en riktigt kul em tillsammans med er! 

Dottern lånade min Iphone häromdan. Och tog några bilder på saker hon gillar. Fint va?!:-)

Åsa i skärgården

Blå blå himmel och hav... så börjar en av låtarna på sambons senaste cd, en låt som barnen gärna diggar till i bilen på vägen till förskolan. Det längtar jag till! Sommar, sol, blå himmel och hav här hemma i skärgården. Planeringen för en ny tv-säsong av "Åsa i skärgården" är i full gång. Ska bli hur kul som helst! 

Från Stegeborg en solig julidag med tv-inspelning.

Drönarbild tagen av Teknomedia över Sankt Anna skärgård. 

Kom gärna med förslag på gäster du vill se i programmet! Skriv till mig på min facebooksida, messenger eller maila mig på info@asasjoberg.se!

Loreen vid bordet

I torsdags fixade Visit Linköping en himla trevlig välkomstfest för alla Andra Chansens deltagare med crew. För underhållningen stod The Garden Lounge Orchestra, ett skräddarsytt band med Crooner-tema för kvällens event. Classe och jag sjöng American Standards med några av de bästa musikerna med oss! Anders Jonsson på kontrabas, Stefan Andersson bakom trummorna, Ola Halvarsson på sopran/alt/tenorsax och tvärflöjt, och så suveräne Marcus Österlund vid flygeln. Kvällens kapellmästare som också skrivit nästan alla arr. Hur kul som helst! Att sen alla gillade att få live-musik istället för en DJ var ju extra kul! Dismissed dansade och myste, Eric Segerstedt gillade stuket, Hasse Andersson ville höra mera, den "icke-klädda" killen i Det vet du hängde vid scenen, och Axel kände sig som hemma:-) Snygg dukning av Konsert & Kongress i Linköping. Och ja, jag tycker att Loreen skulle haft en plats i finalen. Hon är en klass för sig. Hade mer än gärna sett Axel i finalen också. Lite lätt trött på alla låtar med fucking-texter...

The Garden Lounge Orchestra

Stefan, Marcus, jag, Classe, Ola och Anders:-)

Me and my man

Bästa Johan Jansson som bokat oss. Grattis Louis De Geer som snart får ha Johan hos sig i huset! Vilken tillgång!

Heja Axel från Norpan!

Jag somnade som vanligt mellan barnen i lördags kväll. Det gör jag varje kväll...! Och missade hela delfinalen i "mellon". Ville se Axel så klart. Tycker han är en supergo kille med båda fötterna på jorden. Som tagit sig igenom en tuff tid i livet och idag förverkligar sin dröm. Istället för att ge upp och lägga ner. Har kollat in låten med Axel efteråt. Och håller tummarna för att det går vägen i Linköping nu på lördag! 

I somras sjöng han sin egen låt "Förändra mig" på Capella Ecumenica i Sankt Anna skärgård. Med bara måsarna, Pernilla Wiberg, mig och tv-teamet som publik. I lördags sjöng han för några miljoner tittare. Och på torsdag sjunger jag och sambon med ett gäng suveräna musiker för Axel och hela "Andra Chansen"-gänget på Välkomstfesten i Linköping Konsert & Kongress. Då ses vi Axel:-)

Kul mello-gig!

Mellan planering för ny tv-säsong, sånggig, kontorsjobb och några andra spännande projekt så repar jag låtar. Nöter texter.

På torsdag väntar ett HIMLA KUL gig på Konsert & Kongress i Linköping. Det är Visit Linköping som är arrangör för Melodifestivalens "Andra Chansen" i Saab Arena. Alla deltagare med crew är inbjudna på välkomstfest. Då är vi ett gött gäng på scenen som spelar. Vad vi kommer att göra får du se när det är dags:-)

På tal om Melodifestivalen så passar jag på att säga grattis till årets äldsta deltagare, Mr Owe "Varm korv boogie" Thörnqvist. Han firade sin plats i finalen förra lördagen tillsammans med bland andra skivbolaget Warner Music och Jakob Ekendahl.  Jakob har jag och sambon en "speciell" relation till. Det var han som släppte duetten "Änglarna minns" som han faktiskt har som en av sina tio-i-top låtar fortfarande:-) Den spelades friskt på P4 under 2010. Det var liksom tack vare den där duetten av Åsa Karlström och Mats Larsson (ägs av Thomas G:son) som vi träffades. Så grattis Owe och Jakob!

Nä, nu måste jag repa...! Trevlig helg!

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se