• fredag 24 november 2017
  • Familjeannonser
  • Lunchguiden
  • Grannar
  • Lokus
  • XTRABONUS
  • Lohts
  • JobbPlus - Östergötlands nya mötesplats för dig som söker jobb och nya möjligheter
"Straffavgift" trots giltig biljett Juristbloggen Juristbloggen
Vädersponsor:

Åsa Sjöbergs blogg

Kärt återseende!

Mitt förra blogginlägg försvann visst... gör ett nytt försök:-)

Igår strålande sol, idag snöblask och regn. Precis som vädret ska vara så här års. Men det är vår i luften, och jag älskar´t!

Nu kan man frossa i tulpaner, och det gör jag. Passar på att njuta av dem så länge de finns.

Igår gjorde jag nåt jag inte gjort på länge. En stil i grupp med ett gäng goa tjejer från Västerlösa utanför Linköping. Det här var vardagsmat för mig under tio års tid, när jag jobbade för fullt som stylist med många olika stylinguppdrag, innan det blev sång och tv-program för hela slanten. Sen har tiden liksom inte räckt till för stylingjobben riktigt. Så det var himla kul att damma av kunskaperna och prata kroppsformer, proportioner, stilpersonlighet och hur man får ihop en bra basgarderob. Många skratt och ännu flera klädbyten hann vi med under timmarna tillsammans. Tack alla goa tjejer och Bodil Sjöberg för en riktigt kul em tillsammans med er! 

Dottern lånade min Iphone häromdan. Och tog några bilder på saker hon gillar. Fint va?!:-)

Meterologen Lisa Frost hälsar på vid Fyrudden!

Nu på onsdag är meterologen och radioprofilen Lisa Frost gäst hos Åsa i skärgården. En underbar tjej som man bara tycker om på en gång! Många av er känner helt säkert igen henne från P4 Östergötland där hon presenterar vädret. Vi sågs vid Fyrudden och Fyruddens Mat & Logi en skön sommardag i början av juli. 

Ett självklart snack var ju vädret förstås. Och om hon valt efternamnet utifrån sitt yrkesval:-) Men vi hade mycket annat att prata om! Titta på programmet med Lisa nu på onsdag i 24nt och 24corren! Ligger ute i slingan från kl. 18. Repriser sänds i helgen. Och du hittar även programmet på nt.se, corren.se och mvt.se.

Om Lisa själv får välja vill hon ha tio grader kallt, strålande sol och massor av snö. Kan tänka mig att hon trivs nu!

Stort tack till Lise-Lott och Ola på Fyruddens Mat & Logi för förtroendet att göra programmet! Tack till Valdemarsviks kommun och Göran Trysberg! Och till Ängens Blommor i Söderköping som fixade så fina blommor till varje program.

Lisa Frost!

Micke Hellström på Teknomedia och jag inför inspelningen. 

Den här superbegåvade tjejen och make up-artisten Gabriella Holmgren fixade både make up och hårstyling inför varje inspelning. 

 

Bengt Baron på besök!

Det var speciellt för mig att få möta OS-medaljören och numera företagsledaren Bengt Baron. Han simmade hem OS-guldet på 100 m ryggsim i Moskva 1980. Hela Finspång gick man ur huse för att hylla honom och Pär Arvidsson när de kom hem till lilla Finspång igen. Då var jag sju år. Jättestort för Finspång så klart! Två OS-medaljörer i samma OS, en makalös prestation.

Nu, 37 år senare, är Bengt med som gäst i ett av mina sommarprogram. Det är stort för mig. Han kom till Kalvholmen Camping, som drivs av entreprenörerna Lennart och Britta Andersson, en mulen förmiddag i början av juli. Det gick inte att ta miste på glädjen i hans ögon över att komma just dit. Här hade han campat med sin familj flera gånger under uppväxten, och kom fortfarande ihåg vilka klippor han dök ifrån. Det visade sig också att Britta gått i samma klass som Pär Arvidsson i Finspång. Världen är rätt liten ändå.

Bengt är inte en person som vill vara offentlig hur som helst. Han har tackat nej till flera stora tv-produktioner. Därför var jag så klart extra glad att han ville gästa vårt program. En genuin och varm intervju, som speglar precis den fina själ Bengt är.

Tack för förtroendet Bengt! Trevlig tittning! Hoppas ni gillar programmet!

 

Maria Rolf vid Fyrudden

Just ju jobbar jag med flera väldigt roliga projekt. Det är Luciatåget i Norrköping, Julpartyt på Flygeln i Norrköping och så Linköpings stora nyårsfirande på Borggården i Linköping. Det är en skön kombo att samtidigt jobba med programmen vi spelade in i skärgården i somras. Speciellt nu i november när det blir mörkare och kallare ute. 

En riktigt fin sommardag i början av juli träffade jag sångerskan Maria Rolf från dansbandet Titanix. Vi sågs vid Fyrudden i Gryts skärgård. Maria bor ju i Valdemarsvik så det passade perfekt att ses där. Programmet sänds imorgon kväll på 24nt och 24corren från kl. 18 i slingan. Repriser på lördag! Och så ligger programmet ute på webben fr o m imorgon, på nt.se, corren.se och mvt.se.

Ett skönt och personligt snack med Maria precis vid havet längs med kajen på Fyrudden. Tack Ola och Liselott på Fyruddens Mat & Logi för möjligheten att få göra programmen här! Och tack till Valdemarsviks kommun och Ängens blommor!

Niclas Persson på slottet!

En strålande fin sommardag i slutet av juni mötte jag LHC:s lagkapten på slottet Husby Säteri i Sankt Anna skärgård. Niclas Persson, elithockeyspelare med internationell karriär, som varit med och spelat hem VM-guld för Sverige, trivdes som fisken i vattnet. En lugn och stadig kille med fokuset inställt på att fortsätta lira hockey även efter 40. Ett spännande möte med mycket hockeysnack, livet efter hockeykarriären, familjeliv och kärleken till hemstaden Linköping. 

Tusen tack till Fredrik och Irene Wastesson på Husby Säteri! Vilken pärla i Sankt Anna skärgård!

Programmet sänds ikväll på 24nt och 24corren, från kl 18 i slingan. Repriser nu på lördag. Du hittar även programmet på nt.se, corren.se och mvt.se. 

Det går bra för Linköping nu! Grattis till LFC som kammat hem guldet för andra året i rad!!

En stjärna på slottet!

Tusen TACK för all positiv respons på vårt premiärprogram med Paolo Roberto som gäst vid Arkösunds hotell!

Nu på onsdag möter jag en stjärna på slottet! Skådespelerskan Marika Lagercrantz är min gäst och passar även på att fira sin födelsedag vid vackra Mauritzbergs slott i Arkösunds skärgård. En fantastisk kvinna med en historia att berätta.

Missa inte mitt möte med Marika Lagercrantz i "Åsa i skärgården" nu på onsdag! På 24nt och 24corren från kl 18 i slingan! Repriser sänds på lördag! Du kan även se programmet på nt.se, corren.se och mvt.se.

 

Här är några somriga bilder från inspelningen med Marika vid Mauritzbergs slott. Tack till Liisa Lipsanen och till Upplev Norrköping! Den fina sommarbuketten är från Ängens blommor.

Åsa Sjöberg är sångerska, programledare och utbildad stylist.                                                                                                 Kul att just du hittat hit till min blogg! Jag heter alltså Åsa Sjöberg. Mamma till Edvin och Elsa, sambo med sångaren & musikern Claes Lövgren. Min blogg är en salig blandning av både allt jag pysslar med och hur livet ter sig för övrigt.

Sportbloggar

Kultur- & nöje

Livsstil

Övrigt

Politiker

Frågor om våra bloggar?

Behöver du komma i kontakt med oss angående våra bloggar?
Mejla till bloggar@ostgotamedia.se